@ Penat

Monday, May 25, 2009

Fuh..fuh..bersawang blog BabyIbu ni..Ibu baru balik dari Kedah..rasa penat satu badan tak hilang lagi..riba Ammar dari Kedah ke KL..tak kira time die buat lembik lagi..huhu..nasib baik adik sudi hantar naik kereta..kalau naik bas..mau menangis Ibu..huhu

Banyak cite nak diupdate..slow-slow eh..cari kabel hdset tak jumpa pula..tak boleh nak copy gambar dari hdset...

Esok update ya..:P

P/s: Tahniah Mummy Lyna kerana menang Supermummy Amazing Blogger..

P/s2: Seperti dijanjikan Ibu akan share hadiah dari menang Top Ten Supermummy Amazing Blogger..nanti Ibu umumkan k..

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Ammar dah 2 tahun pasti penat riba dia..

miela77 said...

Iela slalu gak g kedah..pendang

miela77 said...

Hujung bln nie nak g genting weh...pasti penat nak riba Baby Qis yang makin mantop;..

Mama Safiyyah said...

blh bayangkan kepenatan ibu....dulu mama ada kursus, kena dok dua minggu kat pendang

me n de alisha said...

meriba anak kesayangan...penat pun takpa...itulah pengorbanan seorang ibu...

Mama_Aqish said...

penat kan...tapi dek kerana anak tersayang penat pun hilang serta merta....lebih2 lagi kalo nengok anak tersenyum jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop