@ Playskool Walk And Ride

Sunday, May 3, 2009

Since Ammar dah boleh jalan (lesen L ye)..Ibu hadiahkan Ammar..jeng-jeng..Playskool Walk And Ride..Ammar boleh naik dan buat tolak-tolak..Ibu beli second hand kat Tia barney..RM60..berbaloi la beli..puas Ammar tolak sana sini..abis dibeleknya tayar apa semua..Ayah kata Ammar boleh jadi mekanik..Grandma marah..kata Grandma..mana boleh cucu grandma jadi mekanik..kena la jadi inginer (engineer la tu)..heh..macam-macam..


Playskool Walk And Ride

Link Barang mainan secondhand:

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

ammar bile nk dpt lesen P plak?? x sabar aunty nk tgk ni!!

BabyIbu said...

Lesen P? Tengah practice lagi..skang ni enjin asyik mati pastu selalu langgar tiang..huhu..

Zuhaini said...

hehe.. mana gambar ammar nak benda alah ni..? dia takut tak..? :)

Liana said...

wa...bestnya...Ummi selalu gak gi tia barney...Tp, selalu tak dapat coz, mesti dah ke booked atau dah sold!

mummy_adam said...

sya pun tgh usha nie.. tp xde plak.. sume sold n reserved.. kalau u ada jumpa memana bgtau ek.. tq :)

yelah..jd engineer.. bt new design kete malaysia.. huhu..syok tu..

Mama Safiyyah said...

bestnya....

me n de alisha said...

cantik nyer mainan Ammar...

Mama_Aqish said...

kita pun suka playskoll walk & ride ni...beli kat tiabarney....walaupun second tapi still in very2 good condition...lagi pun bebudak kejap je dah jemu main kan....

miela77 said...

tq for the info...nanti daku kan terjah

asmaa said...

dah dpt lesen L,mudah dah skit kan...ank sy baru belajar berpaut tp tak bape reti nak duduk semula bila dah berdiri...

Zanna_MamaBatrice said...

lesen L pun L ler ammar
janji mama beli menan baru kan

zana pun rajin usha2 kan tiabarney yana
tapi selalu nyer ketinggalan ketapi

me n de alisha said...

thanks ibu coz share with us...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop