@ Poney Warehouse Sales

Wednesday, May 27, 2009

Ibu memang suka baju jenama Poney ni..kalu perasan banyak t-shirt Ammar brand Poney..Ibu suka sebab kain die lembut dan serap peluh disamping designnya yang cun menawan..seluar die pun cantik..kain lembut..sesuai la kalau baby nak melaram pakai jeans Poney..kalau jeans lain macam kasar..kesian baby nak merangkak/ meniarap..

Tapi..dah nama pun menawan maka harganya pun tertawan jugala..sebab tu Ibu selalu tunggu butik Poney buat 50% discount baru beli..lama-lama design tu je ada..adeh..heh..

Last month (citer basi..hehe)..Ibu pergi Poney Warehouse sales kat Shah Alam..kawan Ibu ajak..lari jap masa office..masa Ibu pergi last day..pukul 10 dah terpacak kat situ..waaahhh banyak giler baju..semua baju cantik dan elok (baru keluar dari bungkusan)..orangnya ramai tak tercakap la..

Baju die dari 50% hingga 70%..yang paling best..ada yang die lelong..RM5 inggit je..tapi banyak baju gurls la..baju boys banyak 70%..apa lagi..abis Ibu dan kekawan memborong..macam tak hengat dunia..pastu baru Ibu teringat..cash bukan bawa banyak pun (sebab pergi tak plan awal-awal)..kad pelastik pula memang Ibu tadak..huhu..makanya terpaksala menapis pula baju-baju yang Ibu amik..huhu..mengalahkan nak pilih tajuk thesis tau..sempat termenung dok renung-renung mana baju nak amik ni..huhu..kan best kalau Ayah ada..kan Ayah kan..huhu..

Ibu borang banyak t-shirt tuk Ammar..seluar jeans selai je sebab discount tak banyak..kawan-kawan Ibu berguni diborongnya..haha..balik tu amik gambar baju dibeli tapi tah mana pula ilang gambar tu..jadi Ibu tempek gmbar tempat kejadian jelah eh..


Tempat kejadian di mana duit Ibu melayang-layang..

Bukti baju Poney baru Ammar

Ingat nak pakai raya..tapi tak tahan tengok..pakai jelah Ammar..raya Ibu cari lain..hehe..em rasanya nanti Poney buat lagi warehouse sales..tapi kat South City Plaza, Seri Kembangan (28/5-1/6)..tak dapet la Ibu pergi..jauh..apa-apa pun bagi yang dekat..boleh la pergi..berbaloi nak beli baju raya anak..happy shopping...

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

TH said...

wah bagus ada sales :)

TH said...

alah... I akan miss out sales ni... $ kena guna service aircon :(

azzamoro said...

nak pi ahh south city plaza

Elyn said...

rajin nyer shopping huhu

donat said...

bestnye sane byk sales. sini,harapkan aloq staq mall ajala.huhu.. haa,baju pinky poney ang kasik damia tu,aku dah carikan skirt n kasut nak padankan.hehe.

miela77 said...

sales lagi

Mama Safiyyah said...

dan sales lagi....

Zanna_MamaBatrice said...

best kan dpt borong time warehouse sales
sumer murah
cuma x byk pilihan lorrr

Zanna_MamaBatrice said...

mmm
yana, zana pun x guna credit card yana
x berani ooo
sat lagi terlebih2 shopping

Zanna_MamaBatrice said...

tp kalu keadaan camnie
bagus gark kan kalu ada duit plastik
xyah nak tapis2....ha ha ha

me n de alisha said...

wah ...time mummy Alisha pergi memang banyak baju murah-murah...

Mama_Aqish said...

sale memang menjadi kegilaan setiap wanita...memang tak leh lari punyer tambah2 dah ada anak...mesti nak beli punyer...kita ada gi sale kat shah alam ni...beli baju untuk Aqish..tapi tak banyak pun...sampai sekarang tak pakai2 lagi...sekarang ni tengah kurangkan aktiviti shopping ni...nak dekat raya baru rancak balik...boleh gitu??

asmaa said...

pantang ada sale...mesti perginyerkan...

me n de alisha said...

kita ada pergi pada bulan 5 hari tu kalau tak silap...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop