@ Baby Fair June 2009

Wednesday, June 10, 2009

Untuk yang nak beli barang baby..

Parkson Baby Fair 2009
Parkson Gurney plaza, Subang Parade, One UtamaSunway Pyramid, KLCC and Pavillion
29 May till 29 June 2009

MyDear Warehouse Sales June 2009
25 June to 5 July 2009
Time : 9am to 7pm
Rujuk sini

Ibu nak pergi MyDear..cari barang untuk Ammar..lamat tak pergi..kena pergi first day baru best..ni pengalaman Ibu pergi dulu..klik sini ..

P/s: BabyIbu Giveaway dah abis..Winner will be announce at the end of this week..tunggguu..

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

salam...wah tak sabar nak tunggu result nye...ada harapan ke? cian iela, baby fair byk kat kl, ipoh ciput je...payah nak shopping..cuci mata online je le..

zh-ena said...

wah nie mmg kena terjah nie..blh g OU jea dkt ngan umah kan..jom ramai2 kita g shopping

Sherry said...

wah good info, nak check out :)

Mama Safiyyah said...

habislah pokai kalau nak ikut sales yg ada kat malaysia ni

Sherry said...

oh ya.. kak parkson i beli byk bb powder lol

Sherry said...

sebab famili ada pakai but i x pakai pun

Sherry said...

oh my dear warehouse pernah pergi :)

Sherry said...

high chair, stroller murah!

me n de alisha said...

oh...baby fair tu dah pergi..best barang-barang dia...yang yang best tu baju baby cantik-cantik...

me n de alisha said...

semalam pergi sale yang my dear tu, murah-murah barangan dia...

me n de alisha said...

tapi tak sempat masuk lucky draw, sebab last lucky draw pukul 6pm...huhuhu kita sampai lewat, sesat lak tu...jauh yer tempat dia,huhuhu takda rezeki lah...

me n de alisha said...

memang mummy nak pergi sale ni...nak cari walker tu Alisha...huh dapat pun beli, bolehlah harga dia RM60.00,berbaloi-baloi....

me n de alisha said...

Anyway sesiapa yang belum pergi masih belum terlambat...

me n de alisha said...

untuk my dear warehouse ni, dia habis sampai 5 July 2009 ni...

me n de alisha said...

apa lagi marilah serbu my dear sale nih...hehehe

admin said...

sale mydear plak...jalan2 cuci mata

Mama_Aqish said...

kita gi parkson OUG 2 minggu lepas time baby fair...hu..hu...dapat la cekup 3 & 4 helai baju untuk aqish brand pegion RM3 & RM% memnag murah...pegi sampai 2 kali....time lunch hari jumaat pi dgn kengkawan....

azzamoro said...

tak sempat nak pergi...hmm

Zanna_MamaBatrice said...

jom shopping jom
buat terapi minda
rajin tul yana cari info kan...
pastu kongsi ngan kengkawan
bagus bagus bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop