@ Bekalan diapers free?

Tuesday, June 2, 2009

Alkisah petang semalam..

Kring..krring..panggilan dari no tak dikenali..adeh maleh nak angkat..takut orang promote kredit kad la..membership kad la..tapi mood tengah baik..Ibu angkat juga..

xxx: Assalammualaikum..
Ibu: Waalaikummussalam..(cuak je nak menjawab..heh)
xxx: Saya dari Sinar FM..semalam dengar tak pengumuman di radio?
Ibu: Huh? (Musykil)..err takde dengar radio semalam..(tv pun tak sempat tengok..huh)
xxx: Anak puan pakai diapers apa ye? Saiz apa?
Ibu: (Confuse kejap..mesti ada contest apa-apa aku masuk ni..mana satu ni ha..haa Sinar+Drypers)
Ibu: Ooo..pakai Drypers..saiz M..
xxx: Ok tq..
Ibu: Eh sekejap..saya menang ke (masih blur-blur..maklumlah g keje pun dah petang..huhu)
xxx: Ye Puan..tahniah Puan menang bekalan diapers untuk 6 bulan..
Ibu: Ooo..ye ke..terima kasih...
xxx: Nanti kami akan poskan ke rumah Puan..
Ibu: Tq..(isy cam tak percaya)

Alhamdullilah rezeki Ammar..tak sangka sebab Ibu saja-saja je masuk contest tu..senang je pun..just cerita pengalaman pakai diaper..contest apa? Hehe..jap g Ibu post pasal contest tu..still running lagi..mana tau rezeki korang menang Grand Prize ke..

P/s: tengah-tengah gawat ni lega juga dapat diapers free..

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

umak aiii free 6 bln?? tahniah!!

Farah said...

rezeki! 6 bln tu byk boleh jimat..

Zuhaini said...

wah.. alhamdulillah.. :) tahniah! :)

eiNa said...

6 bulan? syoknyer...
ammar pakai M lagi ek yana..

AyuArjuna BiGoshh said...

Wah samala kita...I die call last week...tapi contest sinar ni yang mana erhh..sbb tgh kat web hadiah cam lain jer...anyway happy jer mng pampers..heheh jimat-jimat

azzamoro said...

best siut. aku datang umah ko nnti aku nak pau separuh eh.. keh keh

Intan said...

Wahhh tahniah yana....mmg lega kan dpt free stocks utk ammar dah tu up to 6 months laks tu...wow!

BabyIbu said...

Elyn..Tq

Farah..tu la pasal..heh

Zuhaini..Tq

Kak Eina..Ha ah still 6 bulan..anak terunaku slim..haha

AyuArjuna..haah pelik kan..hadiah tulih lain dapat lain..tak kisahla..janji dapat..hehe

Azza..boleh2..

Intan..itula baru haritu dok belek diapers nak tukar yang murah skit..hehe

Mama Safiyyah said...

rezeki ammar....tahniah ibu

me n de alisha said...

wah memang syok...Alhamdullilah

me n de alisha said...

stock 6 bulan tu...memang banyak boleh berjimat...

me n de alisha said...

bukan nak senang nak dapat benda free ni, tapi kalau ada rezeki memang tak kemana kan??

Zanna_MamaBatrice said...

wooo
6 bulan nyer stock
berbaloi tu yana
x yah susah2 nak beli bekalan diapers kan...jimat dah kat situ....6 bulan...lama oooo
mmg rezeki ammar ler tu

Mama_Aqish said...

bestnyer dapat drypers free kan...memnag rezeki ammar murah la yana..sebab tiap kali yana masuk contest yang berkaitan dengan amamr je...mesti menang punyer...teruskan usaha untuk masuk contest & war2 kan pada semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop