@ Detik Indah Drypers

Tuesday, June 2, 2009

Tadi Ibu ada cerita pasal menang bekalan diapers tu kan..klik sini..sekarang Ibu kasi link kat mana nak sertai..jom sertai ramai-ramai..dapat diapers free..jimat-jimat...




Cara nak sertai:

1. Daftar jadi ahli ePass (free je)

2. Karang detik indah denagn Drypers

3. Hantar ke borang yang disediakan

Nak sertai klik sini..

P/s: Good Luck semua! Emm hadiah Ibu dapat lain dengan yang dipaparkan..tu yang pelik sikit..tapi takpela..Alhamdullilah ada juga rezeki..Amin..

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

dah msk..tak tau la mng ker tdk

MRS. K said...

ermm betulla.. ari tu masok contest makanan pejal kat sinar. hadiah die pon lain dari ape yg sepatutnya.. huh!!

AziE-rAh said...

saya pun dah masuk. saya faxs ke nombor yg diberi. betul ker? hrp2 menang lah...

Puan Iza said...

Baby ibu, saya pun dh sertai contest nie...tak tahulah menang ke tak....harap2 adalah rezeki tuk menang :-)

Mama Farish said...

ibu dapat apa? tepek la..nk tgk...

Mama Safiyyah said...

dah join tp takde rezeki....takpelah.....

Sherry said...

website slow geram x join

Sherry said...

hehe.. i jus x boleh tunngu

Sherry said...

good luck to mommies that join :)

me n de alisha said...

kita dah joint dah tapi takda apa-apa berita pun...

me n de alisha said...

huhuhu...maybe takda rezeki, leh cuba lagi di lain kali...hehehe

me n de alisha said...

mungkin strory tak best kot...

me n de alisha said...

anyway thanks ibu Ammar for the info...

Mama_Aqish said...

kita dah join contest ni lepas dapat tau yana menang nak gak try...tapi tak de rezeki nak mennag so kongsi kegembiraan dengan ammar je la

Zanna_MamaBatrice said...

gud luck pada yg sertai
yana x joined ke contest nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop