@ Good news

Thursday, June 4, 2009

Inilah good news yang diwar-warkan..


Good News 1


Ibu dah dapat hadiah daripada Supermummy Amazing Blogger Award..Ibu dapat top Ten..seperti yang dijanjikan Ibu akan share hadiah..hadiah yang Ibu nak share ialah..




Erk bukan pouch tu ye..pouch tu ada yang dah book..kalau orang tu tak berkenan baru boleh kasi korang..hehe..yang Ibu nak share ialah..


Express facial vouchers from Tini's Spa...tarikh tamat bulan 8..Tini's Spa ni dekat Shah Alam..mula-mula ingat nak kasi random..tapi takut yang dapat tu dok Penang ka..Johor ka..kan ke susah..jadi sesiapa nak voucher ni..just tinggalkan komen k..kira sapa cepat die dapat..cakap Nak Tini's SPA..tapi sape yang tinggalkan komen dulu di Vote BabyIbu akan diutamakan eh..

Good News 2

Hadiah untuk BabyIbu Giveaway: leanalittleshiop.com dah tiba semalam..jeng..jeng inilah hadiahnya..Ammar geram betul nak testing main..tapi Ibu tak kasi..kang abis kena air liur..terpaksa Ibu ganti..huhu..so masih ada 5 hari lagi..jom sertai..klik sini..

Inilah hadiahnya

Owner leanalittleshop.com juga bermurah hati..kasi Ammar besday gift..tenkiu Auntie Zana..Ammar luv u..muah2...

Ni baru Ammar leh main

Good news 3

Ibu langgan Mami & Baby..dapat free gift NappiKleen 2 botol dan satu kotak..tapi Ayah malas pergi ambil..kat Taman Mastiara, Jalan Ipoh, Kl..sesiapa nak..sila komen NAK NAPPIKLEEN..nanti Ibu pos surat redeem hadiah..

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

UmiDAnisH said...

Boleh ke danish nak nappikleen tu?huhuh

zh-ena said...

blh ker dpt voucher spa tini tu :D

kambingbujang said...

nak pouch tue bleh.. cantik la.. :D

princess said...

baeknyer ibu ni...
sume mau kasi..

murah rezeki ibu nanti
ameen

isabelle said...

babyibu,

saya nak voucher tu, leh? hehehe

Aku Bukan Bidadari said...

nak nappikleeen lalalalaa
camtu boleh ke?

tHrEE oF us said...

Nak Tini Spa tuh mulehhhh?? hehehe

azzamoro said...

yana,

NAKNAPPIKLEEN

oke.. agak2 aku dpt tak? hehe

miela77 said...

salam...nampaknya daku dah terlewat le...x pe ibu kan pemurah...nanti kalau ada contest or gift yg nak diagih2kan gtau la ye...nice knowing u...

SyahNur said...

baru nk chop tini spa tu sbb dekat dgn rumah!.. huhu.. x sempat la.. baik hati betulla awk ni.. x sabar nk tggu result contest!

as said...

Hi... nak jugak lah Nappi kleen tu... hu hu ramai nyer yang nak...

Zanna_MamaBatrice said...

baik tul hati yana

Zanna_MamaBatrice said...

share hadiah sesama

Zanna_MamaBatrice said...

dari membazir kan..baik bg pd yg nak

Mama Safiyyah said...

memberi good news kat org tu bnyk pahalanya....

me n de alisha said...

baik nyer ibu Ammar ni kan...boleh share lagi...

me n de alisha said...

tapi kita tak dapat nappikleen tu..huhuhu...rasanya lambat komen kot...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop