@ Maaf & ASAP

Thursday, June 18, 2009

Salam

Maaf dipinta..Ibu belum sempat nak pos barang-barang hadiah dan giveaway..
sangat sibuk lately..
insyaallah Ibu cuba pos ASAP k..
.
.
.
.
.

bila sebut ASAP..teringat satu kisah masa tahun satu di UTM dulu..
alkisahnya one of Ibu bestfriend dapat msg yang berbunyi
"Please call abang segera..ASAP"
dengan segeranya kawan Ibu ni terus call " ello abang ASAP..nak apa ye"..
adehh...Ibu dengar tapi tak sempat nak menyelamatkan keadaan..
ASAP tu maksudnya As Soon As Possibble..
Sampai hari ni Ibu nak gelak kalau teringat..hehe..peace!
(sambung keje balik)

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

oit sape tuh wey...if tak donut, mesti rumi..

tp rumi cam cerdik sket.. aku tuduh donut ahh.. keh keh.. sebab donut innocent.:)

BabyIbu said...

tootttt..(bunyi macam kat game show kalau salah jawab)..haha...

zh-ena said...

hehehehe lawak gak kan

donat said...

hehehehe,aku terlibat gak ni..aku terlibat sbg orang yg tolong gelakkan..hehe. eh,abg asap tu tk salah aku..abg edy kan,yana?hik3x.eh edy ke mamat tu,ntah aku tk hengat.

eiNa said...

klu bukan donat dah tu rumie ke?
hehh..xpun ieza? ke reen? hehee..
sapa yana?

-yani- said...

aku pun baru nak teka donut
hehehehe
sbb aku rase donut selalu blur2..
:P
tapi bukan rupenye..
sapa ni ek?
adoiii abg asap ek

donat said...

ahahahaha, siut je korang. ngutuk aku. haa..teka2.yana,ang wat contest plak soh teka psl abg asap.hehe.

donat said...

eh..cerita asap ni,ahli camaraderie lain mmg tak tau ek ,yana? means ni awal2 kite kenal la kan..haha, kay aza.teka sikit lg,aku dah kasi 1 klu lg

BabyIbu said...

haha...em ni masa tahun satu..belum pindah rumah lagi..ha ah abg asap itu abg eddy..sakit perut aku gelak time tu..tp tak sempat nk stopkan..

Mama_Aqish said...

he...he.....kat opis kita selalu guna perkataan ASAP tu....FYI....for your info

miela77 said...

abg asap...orait pe...nama baru..hehehe

miela77 said...

dulu iela slalu guna URGENT...then baru tahu istilah ASAP masa keje legal firm...oh As Soon As Posible rupanyer...

Zanna_MamaBatrice said...

yelah....teringat dulu2
x paham ASAP
keh keh khe

Mama Safiyyah said...

tergelak2 baca pasal ASAP tu

Puan Iza said...

dulu pun sy x tau apa tu ASAP hehehehe.....

asmaa said...

yang penting hadiah dapat...hehehe...
tak sabar pemenang2 nak tengok hadiah...

Mama_Aqish said...

kalo di eja jadi asap tol tak tapi sebnarnyer A.S.A.P....short form...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop