@ MSK Get-2-Gather V 2

Thursday, June 25, 2009

Another gathering? dan Ibu miss lagi..waaaa...Ibu dapat tahu dari Mommy Lyna..tapi nak buat macam mana..tiket flight balik kampung dah beli..huhu..takde rezeki lagi nampaknya..kepada yang free hujung minggu ni..p lah memeriahkan majlis..boleh jumpa kenalan bloggers..details:

Date
28 Jun 2009 (Hari Ahad)

Venue
SARAKIDS Boutique, 42-1,
1st Floor, Jalan Opera L U2/L,
Tmn TTDI Jaya, Seksyen U2, 40150,
Shah Alam, Selangor

Time
2.30 – 6.00 p.m.

Theme
White & Pink

More details: Klik here

27 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

lorr..ingt ko pi..:)

zh-ena said...

ramai gak yg join kan..tapi ena join anjuran suziey punyer..tempat perjumpaan..tasik titiwangsa

isabelle said...

aisey..babyibu.
xde jodoh lagi nak bertemu nmpknye.

tapi kalo babyibu kenal watie
http://geniusqarissa.blogspot.com

leh la gather2 sabtu ni.rasanya byk gak muka dr MSK gath aritu dtg. (mandai2 je aku nih)

Zanna_MamaBatrice said...

seronok bergather2ing nie...
zana join 1 world 1 soul kat titiwangsa ahad lepas....byk syokk klorrrr

miela77 said...

Cian iela duk jauh kat eypo nie...tak berpeluang langsung...wat kat cni lak wei...

Mama_Aqish said...

kita pun tau tapi tak leh pegi sebab kena keje....ada satu lagi GATH yang dianjurkan oleh suziey

oli said...

saya tak pergi...suami tak nak pergi...huhuhuhuhu

saya dan zana join gathering kat tasik titiwangsa sebelah pagi...

liwaniel said...

tau jugak pasal gathering ni...tapi tak dapat join..takde kat sini masa tu

liwaniel said...

mesti meriah kan gathering tu...

miela77 said...

Daku tunggu di lokasi Ipoh...

miela77 said...

untungnya kengkawan yg duk kl...leh gather2 slalu..ipoh x ramai bloggers ke?

miela77 said...

Mana2 blogger Ipoh, pls respons...

miela77 said...

Iela tunggu berita dari blogger from prk ek..mesti ada nyer...meh blog iela

Zanna_MamaBatrice said...

syok duduk kat tengah2 erk....kl ler tu...sana sini gathering & besday bash boleh pergi

Zanna_MamaBatrice said...

saba miela77
x pun turun jer kl...perah ngan kl x jauh mana pun

oli said...

sebenarnya serba salah juga kalau orang dah jemput then kita tak dapat pergi...

liwaniel said...

selalu tak dapat join gathering camni..ade je hal nye

asmaa said...

bestnyer dapat gie gather2...

Mama Safiyyah said...

malu nak pi coz tak kenal sesapa...

me n de alisha said...

memang nak pergi hari tu ...tapi hubby outstation...tak dapat lah nak g...huhuhu

me n de alisha said...

seronok kalau dapat pergi...boleh berkenalan antara satu sama lain kan??

me n de alisha said...

tak kenal pun takpa...nanti kalau dah kenal baru tahu...huhuhu

me n de alisha said...

harap-harap adalah gathering di lain hari...so nanti boleh join...betul tak??

Sherry said...

wah dah miss out ni :(

Sherry said...

bila ada lagi gathering?

Sherry said...

jgn lupa share pics :)

Puan Iza said...

kita pun tak pegi yang nie...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop