@ Nursery Area Subang Jaya

Thursday, June 18, 2009

Permintaan daripada my best friend merangkap Pengerusi Camaraderie..

Kawan Ibu ni baru habis pantang dan mula bekerja..masih tercari-cari tempat untuk menjaga babynya..jadi di kesempatan ini nak mintak bantuan daripada Ibu-ibu di area Subang Jaya..ada sesiapa tahu kat mana nak hantar baby?..tak kisah nursery ataupun jaga di rumah..kalau boleh yang korang paling recommend sekali la..

Thanks in advanced

Inilah baby Iman Amani yang kiut miut..bila nak jumpa lagi ni..abang Ammar nak ajar jalan..heh

20 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sherry said...

ada satu same roll dengan Q dees kindergarten.

Elyn said...

yana.... nnt kite tye kan sepupu kite zana. die pun antar anak kat nursery area subang...

Anonymous said...

yana..ana ni...
kat usj13 ade pengasuh.name dia pn fauziah..die nak jage 2 baby.buat mase sekarang ade sorang da.mula ana nak anta amin sana tp mak mertua nak jagekan lak..kalu nak,bgtau ana.nnt ana sms no tlpn pengasuh tu.

donat said...

cpt2 crkan utk ryn.sian die,every week ulang alik smpg pulai.huhu

zh-ena said...

tak dpt nak bg info..ena duk kat s.alam..

harap dpt penjaga kan..tak dpt blh wat ibu ssh hati nak g keja

miela77 said...

Suka tengok baby baru lahir...comel dan wangi slalu...

Zanna_MamaBatrice said...

comelnyer baby amani...

x dpt nak tolong ler yana..
zana kat kluang dong!

Mama Safiyyah said...

cute nya baby tu....

Sherry said...

oh ya lupa beritau yg same roll dengan q-dees ialah subang jaya punya

Sherry said...

baby so cute :)

Puan Iza said...

comel baby nie...

Puan Iza said...

tak dpt nak kasi info coz tak familiar sgt dgn subang nie...:-)

me n de alisha said...

comey nye baby ni??

asmaa said...

nak cari nursery @ pengasuh,kena cari sehingga puashati camner ia nak jaga...lagi2 sekarang mcm2 hal berlaku...

Anonymous said...

salam. ana yg jdk anon, boleh tak sms no hp baby sitter kat usj 13 yg awk ckp tu? tq
aqilah-011-12820484

sarah shahrin said...

salam, pengasuh baby tu available lg x? saya tgh cari pengasuh untuk bulan 11 2014. boleh tlg bg number pengasuh? atau msg sy 016-7706864. sarah.

Anonymous said...

Salam saya tengah cari pengasuh budak juga area usj8 ada tak

Anonymous said...

Assallamualaikum...

Sy tgh mencari pengasuh anak sy yg berumur 1 tahun..
Any info tlg w/app or text at 018-2331617 (Ms Sham)
Area subang berdekatan mydin or giant

ahmad farhan said...

Sy mencari pengasuh utk anak berusia 2 bulan d kawasan usj 3 usj 4 harap rakan rakan boleh beri info secepat mungkin

ahmad farhan said...

0137133212

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop