@ Pos jangan tak pos

Monday, June 22, 2009

Pagi-pagi masuk opis..Ibu sibuk uruskan surat dan hadiah..sebenarnya niat nak hantar sekaligus..tapi Ibu still tak dapat lagi alamat daripada Miezaniera..memandangkan one of the hadiah dah nak dekat dateline (Ibu baru perasan..huhu)..Ibu pos dulu la ye..dah macam kerani pejabat pos dah ni..dengan setem la..ketas pos laju..papepun enjoy your gift..

(Sumber)


P/s: Miezaniera kasi alamat ye..nak pos hadiah..lama-lama kang Ammar tak tahan..die dok geram tengok dari jauh..hehe

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Iza said...

jom undi haikal B 0021 kat sini...

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html

miezaniera said...

Ampunnn Baby Ibu..sy baru masuk opis hari ni..ni add saya ye..

PSMB,bahagian isis,
tingkat 5,MENARA SAAS,
UiTM SHAH ALAM,40000 shah Alam Selangor.

tima kasih baby ibu..;D

miezaniera said...

eh alamak,trlupa nk letak nama.
Baby Ibu alamatkan kepada

Norbaiduri Huzaifah bt Harun

ye..hehe

zh-ena said...

nsb baik la tak jd minah posmen heheheheh

BabyIbu said...

Ok..nnti Yana pos ok..emm zh-ena..nak jadi minah pos camne..g pej pos pun tumpang orang..huhu..

miela77 said...

Daku kalah weh...tahniah Mieza...nape lambat bg alamat...kang k.iela bg k.iela punyer kang..hahaha

Mama_Aqish said...

TQ yana kita dah terima hadiah tu aqish suka sangat2 bear2 tu samapi ke taska pun nak angkut bear2 tu jugak...

Zanna_MamaBatrice said...

kalau xde hal
mmg malasnyer nak gi pejabat pos....ramai no org

Mama Safiyyah said...

pos malaysia kena bukak membership plak lepas ni.....

miezaniera said...

tu la miela,lambat ari tu sbb cuti jaga Qasrina demam..tk sangka lak ade hikmah hehe rupanya nk menang giveaway babyibu hehe ;D

Sherry said...

pasal pos i ingat pos laju. hari tu x datng pun bagi kad pergi collect.

me n de alisha said...

wah...tak sabar para pemenang nak dapat hadiah nyer...

Puan Iza said...

bestnya sape yg dpt hadiah tu...

asmaa said...

rasa 'bercinta' nak gie pej.poskan... kena cari masa betul nak pos brg...

miela77 said...

Mieza...ko mmg murah rezeki la...huhuhu

miela77 said...

daku pun kengkadang kantoi nak pos pekasam kat cust..bz..so tukar just sabtu je..baru leh g

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop