@ Terima Kasih Firefly

Wednesday, June 24, 2009

Bunyi macam dapat hadiah je kan..hehe..takdelah..sebenarnya Ibu balik kampung malam ni naik Firefly..bulan 3 hari tu kan ada promotion..tiket RM30 (campur tax Rm60 jugala)..balik nak habiskan cuti dan sempena musim buah..tak sabar nak melantak durian..yey..



Balik ni banyak agenda nak buat:

  • Pergi library UUM (asyik pinjam buku..baca tak juga..huhu)
  • Pergi bercuti di Penang (kalau sempat Yana contact Dila ye..makan nasi kandaq kat Hamadeyah..camtu ke eja?)
  • Makan durian di Balik Pulau (tak tahan dengar Mas bercerita pasal durian merah di Balik Pulau)
  • Hantar my sis ke UITM Merbuk

Ni nak balik awal..nak packing..kalau budak kecik tu ada..tak dapatnya..penat je lebih..nanti kita blogging dari Kedah ye..yeyyy...

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

wah mcm maner la ngupo durian merah tu erk..nnti snap2 gambo durian merah tu erk

Le Chevalier said...

jgn lupo pesan kt hubby kirim durian balik, ckp kt dia selamba suruh customer packing switch2 ni, email ricky kang...merci

Zanna_MamaBatrice said...

durian merah? x pernah jumpa lagi...
sure lagi sedap dari durian tembaga erk...

byk tul xtvt balik kg erk....

oli said...

apa tu durian merah?
sedap tak?
babyibu tempek laaa gambar...nak tengok...

miela77 said...

Tak penah dengar lak durian merah...first time weh...

liwaniel said...

durian merah..ade ye..camne rupa durian merah ni..tak pernah tau pun

liwaniel said...

wanie dulu belajar kat balik pulau..durian balik pulau mmg famous..tapi tak pernah dgr pulak pasal durian merah...hehehe

oli said...

saya pun orang kedah...ibu kedah mana? kampung kat alor star

~~@lyci@~~ said...

wahhh..
balik kg nampaknya Baby Ibu..
cuti2 malaysia hehe..

asmaa said...

buah durian warnah merah...ada ye..camne ngupanyer ...tempeklah pic babyibu...

Mama Safiyyah said...

ingatkan ibu dapat tiket firefly dr contest memana hehehehe

liwaniel said...

letak la gambar durian merah tu..nak jugak tau macam mana rupa nye

me n de alisha said...

lor suprise jew gamak nyer , cam dapat hadiah jew...mmg kalau ada promotion mmg murah,so everyone can fly...huhuhu

me n de alisha said...

aha lah, tak pernah tahu ada durian warna merah...ada jual kat mana yer??rasa dia sama jew ker??

me n de alisha said...

ibu jangan lupa buat entry pasal durian merah nih...excited nak tahu ni...hehehe

Sherry said...

firefly x try lagi :P

Sherry said...

durian hehe... x pernah tengok sendri newspaper nampak

Puan Iza said...

ooo naik firefly yea....ok kan...

Puan Iza said...

bestnya blk mkn durian....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop