@ TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY

Wednesday, June 24, 2009

Satu hari Ibu terjumpa laman web ni..Tote Boutique..banyak beg yang cantik-cantik dijual di sini..harganya pun dalam RM30-RM35 sahaja..Ibu terpesona..selain itu ada pensel case dan beg untuk syiling..antara beg-beg yang dijual..


Hehe..Cantikkan? Kak As, tuan punya blog ini menganjurkan the first giveaway..hadiah die menarik sangat-sangat..tu yang Ibu join ni..

Ibu perlukan bag ni untuk letak telekung dan toiletries untuk sembahyang di pejabat dan nak pergi terawih nanti..sekarang buh dalam plastik je tau..harap-harap adalah rezeki Ibu..Kenapa Ibu suka beg hasil tangan Kak As ni? Sebabnya ialah
  • Designnya yang praktikal
  • Warnanya yang menarik
  • Harganya yang murah
  • Pendek kata..Ibu jatuh cinta...

TQ bebanyak Kak As anjurkan contest ni..

Nak sertai TOTE BOUTIQUE Giveaway just klik sini...

Giveaway period (14th June 2009-24th June 2009) - RESULT 26th June 2009

P/s: Last minute entri..emm Ibu dah order satu bag daripada Kak As..tungguuuuu..

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

ohhh dh tak sempat nak msk

oli said...

sy pun join...tapi tak ada rezeki nak menang

miela77 said...

Daku telah terlepas peluang da...

Mama_Aqish said...

nek masuk gak giveaway ni tapi tak sempat la....

liwaniel said...

dah terlepas la

asmaa said...

saya pun...terlepas juga...tp takpe..dapat mencuci mata dgn beg2 yg cute sesgt...harga pun ok...leh beli utk umi dan MIL nie :)

Zanna_MamaBatrice said...

cun2 orrrr
nak2 kalu dpt free kan...ha ha ha

Anonymous said...

zana,
beg yang cik as ni jual tak mahal...
tulah ingat nak tempah satu beg telekung...
hari tu tak ada rezeki bawa balik beg telekung..
hehehehhe

oli said...

alamak teranoymous pula...

miela77 said...

tak lagi ke tote bag giveaway? gtau je..i'll join punyer ... hehehe

liwaniel said...

cantik2 tote bag ni...

liwaniel said...

boleh la nak tempah satu nanti

Mama Safiyyah said...

cantik2 beg2nya kan....

me n de alisha said...

memang cantik beg-beg nyer..tertarik pulak rasa nyer...

me n de alisha said...

alamak contest nyer dah lepas pulak lah...nampak sangat tak alert...hehehe

me n de alisha said...

sungguh creative dan bergaya beg nyer kan...

me n de alisha said...

harap-harap lain kali ada lagi contest cam ni kan??

Puan Iza said...

cantik beg2 nie...

Mama_Aqish said...

ada lagi giveaway tote bag yang terbaru tau yana...tak nak join ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop