@ 2 IN 1

Thursday, July 16, 2009

Apa yang 2 In 1?
2 Giveaway In 1 Time..
Haa? Betulke..
Betul!
Rezeki korang..
Ada sponsor untuk contest..
Nanti kita cite panjang lebar no..
Ada yang tengah menangis macam pelakon drama cina ni..
(keluar airmata..air liur..air hidung..suma ada..huhu)
Adios..

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

wah
bestnyer yana
ramai tul nak sponsor contest kat blog yana nie....

Puan Iza said...

ada sponsor lagi ker?....bestnya...

Mama_Aqish said...

Wah bestnyer senang tol yana dapat sponser ek....

Elyn said...

hahahah berdrama cina ekekeekke

Mama Safiyyah said...

bestnyer bestnyer.....sebab kita tgk kat website tu, brgnya kalau dpt voucher RM100 pun mama tak tau lg mampu beli ke tak.....sob sob (eh...mcm kompident plak) and mama tgk, mama dah komen kat semuaaaaaaa entry ibu.....kalau nak tambah lg alamatnya kena langgar syarat tak boleh lebih dr satu komen per entry plak......

kepada sponsor tersebut......terima kasih....kepada ibu, terima kasih.....kepada semua, terima Kasiiiihh

zh-ena said...

ramainya nak sponsor hadiah utk yana nie..tapi takper asalkan best confiorm ena akan join contest yana nie :D

miela77 said...

wah...meriahnya sponsor ko yana...daku wat giveaway gak tp kurang sambutan...baru beb. orang je...mungkin daku x seglamor ko kot...or ko punya hadiah gah...daku pekasam je..huhuhu

Sherry said...

wah ada lagi :) hebat!

Mama_Aqish said...

dah nama pun rezeki maka harus di GRAB rezeki yang ada itu...

azzamoro said...

cepatla.. nak tengok..

asmaa said...

aper citer tu yerk...
rezeki yana dpt ramai sponsor...dan rezeki yg bg menyertainya kan :)
nanti blh buat giveaway lagi...

me n de alisha said...

memang best yer...

Anne said...

ammar merajuk manja la tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop