@ At Home

Monday, July 13, 2009

Hari ni Ibu kat rumah..

MIL ada kerja..

So Ibu kat rumah jaga aka lawan berkejar dengan Ammar..

Huhu penat..

Tapi best..

Rasa macam hari-hari nak berguling dengan Ammar..

Tapi confirm PhD tak siap-siap la cam gitu..

Huhu..




Ammar tengah 'mengemas'

P/s: Nanti Ibu post pasal sponsor..tak boleh nak concentrate..ni Ammar pun sibuk menaip atas riba..karang-karang eh..adios (nak tido petang..la..la..la)

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

lame tak tengok ammar. mesti dah macam budak bujang..

miela77 said...

bestnyer cuti...daku tgh struggle kat opis...waaaaaaaaa...

p/s sempat menggodek ur blog huhuhu...bos jap..rehat jap..hahahaha

Elyn said...

hahahah i kat umah pun kalo depan wafiq x le hadap laptop, kang x pasai je word kat keyboard ilang!!!

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

i ada research paper due on this 16th. dah lama buat, tp tak siap2..

mmg tokleh concentrate bila da "penghibur" ni kan?

ada skali i tgh type dgn penuh semangat, tetibe ada budak dtg tekan burang on/off kat laptop. time tu berderau jugak la darah. last2 i merajuk sendiri, tinggalkan miya dgn papa dia kat rumah & i bertapa kat library uni.

me n de alisha said...

best nyer Ammar..ibu ada kat rumah yer.

Puan Iza said...

bestnya kat umah...leh main2 dgn ammar kan....

rajinnya ammar 'mengemas' tu...hehehe

Mama Safiyyah said...

mmg la kan...kalau cuti tak leh nak bukak lap top.....asyik kena kacau jek......

asmaa said...

pasti ammar gumbira ibu ada disisinya dan melayan kerenahnyer....

Nazuha said...

yana, aritu huby borak dgn ayah ammar.. ckp nak anta ammar kat nursery bwh tu eh? isk..xyah ler.. bukan ape, byk cite tak best and x rekemen pon (dari pengalamn sendri).
kalo nak tau detail, email me daisyzuha@yahoo.com or msn daisyzuha@hotmail.com

Zanna_MamaBatrice said...

ammar
peluang nak bermesra ngan ibu nie ammar
peluang nak kasi ibu kerja lebih sikit
keh keh keh

Mama_Aqish said...

cuti lagi penat dari keje...dok layan ammar tapi hati terhibur kan nengok gelagat anak2 ni

Anne said...

rajin ammar mengemas barang sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop