@ BabyIbu Giveaway: Top Commentator

Wednesday, July 1, 2009

Eh..Babyibu Giveaway lagi? Kali ni tak payah nak tulis blog post..senang je..

Apa nak kena buat?
1. Just kasi comment kat blog Ibu..lagi banyak lagi bagus..
2. Tempek banner ni kat blog korang (di sidebar) dengan link ke post ni..
(sebagai syarat sah penyertaan)

Rules baru..

klik sini

Hadiah?

Hadiah untuk 10 pemenang..

klik sini

Tarikh Giveaway
1 hingga 31 Julai 2009

Pemenang dipilih guna..eh tak payah susah-susah..semua boleh tengok kat widget bawah ni..yang belah kiri blog BabyIbu..dan juga dengan adanya banner BabyIbuGiveaway di sepanjang tempoh penyertaan..


Senang je kan..so apa tunggu lagi..yehaaa...

101 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miezaniera said...

hehehe senang bangat..lagi sng lagi ramai org komen lagi susah nak menang tapi kalo dh rezeki mesti leh menang kan hehe gud luck for 4 me..best lah babyIbu nih..

oli said...

best best best...
terus bersemangat

oli said...

baby ibu,
yang pasal tempek banner kat side bar tu...template blog saya ni tak ada sidebar...sebab bar bar saya kat bawah...
how eh?
boleh saya tempek kat bawah?

Zanna_MamaBatrice said...

manyak syok ooo
sure ramai yg berlumba2 nak jadi top commentor nie..he he he

miela77 said...

Salam...daku memang meroyan bab komen2 nie...orait..i'll join...

oli said...

betul zana...
kena syik dok refesh page babyibu, pastu kena 24jam dok perhati itu carta top commentator...macam dok main saham pula...hehehehehe

miela77 said...

iela dah tepek ur banner n link kat right sidebar paling atas...hehehe...so syarat mencukupi ek...tak yah wat entri kan?

Mama_Aqish said...

nak join jugak...nak menang ari2 nak komen...

azzamoro said...

top comentator ni start 1 july eh?

oke aku bersemangat ahh

azzamoro said...

ker start dari dulu? apsal aku klik pic tu nama aku ade then sekarang dah takde plak kt tepi tuh?

Farah said...

keh keh keh..semangat azza tu!

Mama Safiyyah said...

bestnya....nak join gak......nanti jap lg nak tempek banner hehehe

Mama Safiyyah said...

kak, banner dah tempek dah.....tima kasih yek sebab buat giveaway yg best cenggini.....

Aishah Megahasz said...

Wah..contest lagi...

Aishah Megahasz said...

Contest ni senang, tapi nak menang tu susah...hehehhe. Tapi takpe. Try the bestla...

liwaniel said...

menarik ni...nak try jugak la

liwaniel said...

dah letak banner dan link kat side bar

asmaa said...

waaahhh...bbyibu wat top comment plak...nak join gak ler...:)

MRS. K said...

segera saya komen!!

MRS. K said...

takyah buat entry khas kan??

ibu_arifa said...

nak join gak..nak join gak..
best2..

suelynnda said...

salam ibu2 ..sy biasa visit blog ibu tp tak penah tinggalkan jejak gak!! ni kena tonjolkan diri sbb nk join contest ibu!! salam perkenalan dr saya..:)

Zimah's Depart said...

nice blog..
keep up the good work!

~~@lyci@~~ said...

yesss..
nak join..
pasni ari2 komen kat blog baby Ibu hehe...

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. namaku dah ada dlm list top komentor.. komen lg byk2 hehe.. BabyIbu jangan mare ekkk hehe..

miela77 said...

Wah meroyannye aku...

oli said...

babyibu,
nak tentang banner contest...

oli said...

blog saya tak ada sidebar...ada bottom bar aje

oli said...

bolehke saya letak banner tu kat bawah?

oli said...

menepati syarat tak?

BabyIbu said...

salam..

selamat join contest..emm kalau takde sidebar..bottom pun bolehla..jnji nnti bila mng ada kt blog..hehe

oli said...

thanks for reply

R LEeN said...

ok kite nk masuk gak...

Mama Safiyyah said...

ibu kenalah update selalu kay ibu......so that kami boleh komen....kalau komen ngarut2 je tak best gak kan?

Mama Safiyyah said...

eh....lupa nak tanya.....maid ibu macamana? ok?

oli said...

betul cakap mama safiyyah...babyibu kena update selalu...

oli said...

saya dah banyak komen mengarut...komen syiok sendiri...komen nak menang hadiah...

azzamoro said...

wah..kene cari masa nak pi komen kt entry blog ko ni..

oli said...

orang lain mesti ketawa tengok saya begitu gila-gilakan hadiah babyibu...
huhuhuhuhuhuhu

asmaa said...

babyibu...
nak tahu je,nak comment tu dimana-mana post2 yg lepas @ post dari babyibu bermula 1 julai...

:)

oli said...

harap tak ada orang yang mengatakan saya bagi komen plastik...hehehehehe

Jasfyra said...

wah..bestnya
senang pulak tuh..
tp oli paling tinggi skg, susah woo mau kejar...hehehe

Jasfyra said...

saya pun ada soklan yg sama cam asmaa.nk komen dari 1st july ke?or leh komen entry2 yg lain?

miela77 said...

wah...makin meriah disini...selamat berjuang wh..

BabyIbu said...

Pasal bibik..nnati Ibu story mory..huk

Zanna_MamaBatrice said...

xpe oli
selagi boleh comment

Zanna_MamaBatrice said...

comment jer terus...

Zanna_MamaBatrice said...

syok sendiri pun syok sendiri lorr

Zanna_MamaBatrice said...

mau x syok kalau comment dpt hadiah...he he he he

Zanna_MamaBatrice said...

nampaknyer aku pun ngikut jejak langkah oli nie

miela77 said...

BabyIbu...pls check..kalau perasan.. list top komentar tu something wrong la...tadi my comment 50 tapi pastu lepas refresh kurang jadi 41 lak...pls check..

miela77 said...

rugila kalau turun balik...penat refresh every time...

liwaniel said...

contest kali ni senang..tapi nak menang nye susah..hehehe

liwaniel said...

ramai yang berlumba2 bagi comment ni

oli said...

sayalah salah seorangnya...hehehehehe

oli said...

zuera,
jom sama-sama kita komen...

oli said...

zana,
cepat...saya tunggu awak!!!!

liwaniel said...

wah oli...semangat bagi komen...nak kejar jugak la..hehehe

oli said...

wanie,
hehehehehe...
cepat wanie...

Mama Safiyyah said...

kak,

saya tunggu entry pasal bibik kayh....

me n de alisha said...

wah ... best contest nih...

me n de alisha said...

memang nak masuk contest nih...harap-harap ada rezeki Alisha kali nih...

me n de alisha said...

wah so far dah banyak orang lain bagi komen nih, mendapat sambutan contest nih... cayalah

me n de alisha said...

okey , kita dah tempek banner dah...huhuhu excited habis nih, hari-hari leh komen nih...hehehe

me n de alisha said...

sebelum ni pun ada masuk contest serupa nih...kat blog mama_aqish...tapi takda rezeki...ni cuba kat blog nih pulak....

miela77 said...

daku nak balik dulu...tengok esok racing kita sapa yg teratas...daku hanya mampu nie je...

miela77 said...

Namun daku akan cuba lagi esok

miela77 said...

Selamat mencuba semua...

miela77 said...

Tunggu daku esok...

miela77 said...

Mama Safiyah...ko menang hari nie..

miela77 said...

oli...ko g mana weh...

Mommy Alya said...

wah ni kalu nak menang... mau satu malam dok bg komen... hehehehe my 1st entry...

me n de alisha said...

huhuhu...hari-hari kena bagi komen nih...

me n de alisha said...

adus ...tak terkejar ni...

me n de alisha said...

terus kejar mengejar nih...hehehe fun juga contest nih... pandai ibu..

me n de alisha said...

hari ni target 80 komen...ok tak ???

me n de alisha said...

huhuhu...tak tahu nak komen apa lagi nih..

me n de alisha said...

terus menghantar komen nih...terus bersemangat...caiyok-caiyok

Sherry said...

wah ada contest ni baru sekarang tahu

Sherry said...

ok saya dah post kat http://catchycontest.blogspot.com/2009/07/baby-ibu-giveaway.html

Sherry said...

nak cuba luck ni. :P

me n de alisha said...

eh naper...jumlah komen tu berubah-ubah lah ...confuse nih...

me n de alisha said...

ooh ok ...kena refresh rupanyer, baru tahu jumlah markah...ok terus menghantar komen ni, berkobar-kobar rasanya...

zh-ena said...

try ajer la mcm biasa..

me n de alisha said...

yer mari kita teruskan dengan komen-komen yang bernas....

Sherry said...

tarik nafas ni.. byk nak comment

miela77 said...

Salam....daku datang lagi...

miela77 said...

Wah...makin rancak nampaknya perlumbaan nie...tahniah yana...

miela77 said...

Daku pun target nak wat at least over 50 hari nie...depands on tenet ler...

miela77 said...

pg nie tenet x ok...br leh masuk...adusssss

CT said...

salam babyibu,

first time ni masuk blog ni sbb ada contest..:)

hadiah dari UK plak tu...

should try my best la kan...

ok kite add banner awak dah kat blog kite..szuraimah.blogspot.com

pas ni nak kene tinggai comment bebanyak la ek..

CT said...

cam mana nak menang ni..skrg je pun dah 91 comments...huhuhuh

CT said...

babyibu, saya nak menang hadiah dari UK tu...

CT said...

eh dia kira top commentor kan? so x kisah la comment kat entry mana pun..am i correct?

Zimah's Depart said...

wah..makin hebat pertandingan ini ek..

UmmiQaisara said...

meriah nyer..ummi dah tempek banner n link kat side bar..uhuhu..tapi cm x de harapan jer..uhuhuhu

mimiAleeya said...

saya nak cuba jugak! mana tau kut2 ader rezeki...

Mama_Aqish said...

tak leh jadi ni kiter harus memantop kan semua komen supaya dapat tangga teratas kalo second pun jadi la janji tersenarai

Mama_Aqish said...

siap ada sponser bagai...habis semua entry di terjah....semua entry di baca...samapi dah leh hafal semua tajuk entry...ganaz gitu...

Mama_Aqish said...

ni komen kita yang ke 100 untuk entry ni....harus berusaha lebih giat tuk rebut hadiah pertama dari UK tu..

me n de alisha said...

Semoga berjaya kepada semua dan diri sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop