@ Bertimbun-timbun

Tuesday, July 21, 2009


Sekarang pukul 2.30 pagi..

Atas meja Ibu ada setimbun journal yang perlu direview..





Hari Jumaat ni nak kena submit..

Sempatkah Ibu..?

Susah nak cari masa berkualiti..

Tak boleh nak fokus macam dulu..

Setakat nak baca ok tapi nak writing..

Uwaa..

Jangan Yana..

Kena semangat..

Ni tunjuk sikit work plan Ibu..



Erkk dah tersasar..

P/s: Tapi asal update blog je tak payah susah2 kan..

semangat je memanjang..huhu

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

kena kuat yana..kita ni dah jadi ibu ni banyak benda nak buat..bukak mata je banyak keje yang menunggu..

Zanna_MamaBatrice said...

byknyer yana
letih nengok arrr
lagi yana yg nak kena siapkan kan...

gud luck dear
insya allah u can

Puan Iza said...

banyaknya yana...tapi tak per, kena semangat yana....pasti boleh! :-)

PuteriGunungTahan said...

~~ yana pasti boleh!!!!

Elyn said...

gile la nk kene gigih study ni..... i terpikir camn ela kalo i kat tmpt u .......

asmaa said...

begitulah sebagai ibu...byk pengorbanan yg pelu buat...

selamat maju jaya yana...

miela77 said...

byknyer...larat ke ko yana...ah... kuat semangat tul...huhuhu

Anne said...

Nak review journal?? wah kene baca semua ke tu? sy tengok je pon dah rasa pening..

me n de alisha said...

yer yana memang kena gigih dan tabah...tapi akhirannya pasti meninggalkan memori manis...

Mama Safiyyah said...

insya Allah sempat......kita perempuan mmg ada kuasa and tenaga luar biasa....hehehehe

miela77 said...

ko wat tu jgn lupa ammar lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop