@ Bidadari

Friday, July 17, 2009

Setelah mempertimbangkan semua cadangan dari post Supplement hari tu..Ibu pilih nak cuba Bidadari ni dulu..Ibu order dari Elyn (promote sikit)..

Harga die RM53..keistimewaan Bidadari ni ialah

  • Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
  • Membantu mengatasi masalah senggugut.
  • Membina rahim.
  • Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
  • Menyegarkan otot faraj.
  • Menyempitkan faraj.
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
  • Menambah kolegen dalam badan.
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
  • Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
  • Melegakan panas badan.
  • Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
  • Membekalkan tenaga segera.
  • Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.

Ha..kan bagus tu..walau Ibu tak suka sangat rasa die (rasa macam madu+kurma - erk Ibu ni mmg cerewet bab rasa-rasa ni)..tapi Ibu telan jua demi kesihatan diri..ecehh..tapi okla..sekarang Ibu dah boleh stay up malam tau dan rasa bertenaga sikit..hehe..so yang tak cuba lagi..cubala..just contact Elyn..terus pos ke rumah..

P/s: Ayah suka tema die..:P

18 kawan BabyIbu berkata-kata..:

me n de alisha said...

semoga percubaan membuahkan hasil..Amin

Zanna_MamaBatrice said...

yana
bidadari nie mmg bagus tau
zana pernah try dulu
tp tu arr...x consistent....
daku nie bukan org telatin kata org jawa...

insya allah

Mama Uda said...

baru tahu pasal bidadari.. tertarik jugak dgn kelebihannya..

miela77 said...

bagus2...daku makan permata suri CNI je...rasa kurma gak..n nak try noni lak...

Elyn said...

hehehe thanks tlg promote.....

zh-ena said...

oooo ena pun jual bidadari nie..bagus utk kesihatan kita tau

Drama Mama said...

oooh good review ni, tertarik jugak. price tu including postage fee ka?

Drama Mama said...

oooh good review ni, tertarik jugak. price tu including postage fee ka?

Mama_Aqish said...

akhirnyer yana nak try gak bidadari tu ....moga memberikan kesan yang positif

eiNa said...

k.ina pun makan sat jek..pastu pi buh dlm peti ais..pas tu rasa dah tak best..pas tu nak beli balik mcm tak beli2 lagi smpai skang....

azzamoro said...

glamer aa elyn.. aku pun beli dr dia. terus antar ke depan pintu umah.. hehe

asmaa said...

saya pernah cuba sekali...mmg bagus

eezah said...

macam best je kelebihan dia..tak pernah cuba lagi.

Anne said...

semoga berhasil.. yana update la pasal hasil cubaan ..klu berkesan pas bersalin nak juga try..:)

Mama Safiyyah said...

ibu...mama pun baru mula makan bidadari....dari hari rabu lepas.....mmg baguslah bidadari ni...tepat dgn temanya hehehehe mama siap masuk jd member sebab harga member banyak sgt bezanya dgn harga pasaran......gigih usaha cari member DCL and daftar....sebab nak save cost kan....

Puan Iza said...

Akhirnya yana pilih bidadari yea....semoga berhasil yea...:-)

my lil bumblebee! said...

tabikla kat babyibu ni...consistent dengan blog nye...salam kenal..i've been following ur blog since pregnant 2 mnth...skang baby da 6 mnth old...

miela77 said...

macammana bidadari? orait ke? k.iela duk sakit2 bdn nie..leh try lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop