@ Demam

Sunday, July 5, 2009

Ammar kena demam selsema..cembeng je satu hari..sian anak Ibu ni..ni gambar semalam..muka sedih je..tapi tangan tu pegang kepit kuku (die jumpa dalam kereta)..tak nak lepas..konon nak kepit kuku kaki..

Muka Cembeng

Tadi pergi Pusrawi..tak sempat Dr check dah nangis..takut kena cucuk agaknya..meleleh-leleh air mata..Dr kata demam selsema biasa..Ibu cuak juga..sebab ni baru kali kedua Ammar demam jadi pengalaman tu kureng..tadi dah berperang nak kasi ubat..nangis jugak..hero air mata betul la anak Ibu ni..huhu..

Ammar: Auntie2 semua doakan Ammar cepat sembuh ya..Aminn

P/s: Ratusan comment di mailbox..maaf tak sempat nak reply..bnyak sangat..kalau betul-betul nak tahu something just email Ibu di contact me ya..TQ

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Iza said...

Alaa....ciannya ammar demam selsema yea....auntie pun demam selsema gak ni ha....

semoga ammar cepat sembuh yea....rajin2 makan ubat tau...

babyibu pegi pusrawi mana nie? kalo pusrawi jalan ipoh mmg dekat dah tu dgn iza nya opis :-).

asmaa said...

kesian kat ammar demam...
bebudak mmg tak bape suka pd ubat...termasuklah anak saya...kena ada pembantu baru blh mkn ubt...tp ammar kena mkn ubat yer...cepat sembuh...

Jiey^Mien said...

Ciyannya Ammar..
Cepat baik yea..
=)

azzamoro said...

hope ammar cpt sihat..:)

miela77 said...

Baby qis br baik demam tp kena flu lak smlm..mula batuk2 kecil...nasib baik ubat demam ada lagi...bagi je semburnye kita...ada ke patut...

miezaniera said...

ciannyer Ammar..auntie doakan Ammar cpt sembuh ya..jgn takut mkn ubat ok ;D

miezaniera said...

ciannyer Ammar..auntie doakan Ammar cpt sembuh ya..jgn takut mkn ubat ok ;D

Zanna_MamaBatrice said...

musim ler yana
si batrice tu pun baru jer nak ok dari demam...tp malam2 kung kang kung kang batuk..berlawan ngan zana...hu hu hu

semoga cepat sembuh ammar

Mama_Aqish said...

sian ammar demam....rajin2 makan ubat ek nanti leh cepat sembuh leh main beskal kat taman....yana cube bagi makan scoot emulsion...sedikit sebanyak dapat cegah ammar dari penyakit

eiNa said...

a ah yana, kak ina pun bg aira makan scot emulsion tu.. alhamdulillah laa. dh sebulan jugak Aira xdemam n batuk..
masa dia kena ggit aritu pun cecepat bg ubat dmam prevent tkut nnt demam panas..alhamdulillah.. dia OK..

me n de alisha said...

alah cian nyer Ammar demam...semoga cepat sembuh yer...

Mama Safiyyah said...

kak...kalau demamnya tak kebah jugak, cepat2 ke klinik lagi tau....bahaya sekarang ni kalau demam.....

akak tak cuba bg ammar scotts emulsion atau multivitamin? anak saya sejak saya bg vitamin appeton with taurine, jarang kena selsema dan demam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop