@ Durian

Tuesday, July 28, 2009

Ramai minta Ibu tunjuk gambo durian merah..sori sangat..bukan apa..bila jumpa je..semua serbu makan..alih-alih lupa amik gambaq..huhu..gambo durian kampung adala..durian beli kat area Merbuk (time hantar my sis ke UITM Merbuk)..

Ayah tunjuk skill

Ni pun dah tinggal separuh baru ingat nak ambik gambar..


Ammar pun nakk..


10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

durian ooo durian
ermmm....zana pun tak pernah tengok durian merah...
camner rasanyer yana...cam durian biasa kerr....

amboi ammar, makan ke tu
ke pose jer ....

Sherry said...

umm... sedapnya!

miela77 said...

amboi, sedapnya durian...nak sikit....

eezah said...

sedapnya makan durian.kita pun baru balik kmpung makan durian..tapi tak prnah rasa lagi durian merah.

Elyn said...

durian merah?? isi merah ke?? sedap? hehehe dh name pun durian mesti sedap kan yana??

mama hassan said...

Ooo..mkn durian xjmput kita yer.. Bg la seulas.Tringin gak kita nak mrasa.he he..gurau jer.
emm...mesti best kn?
Durian merah?mcmna tu?xpnh dgr pun..Kulitnya yg merah @ isinya? Isi kot kan.. kan...

Amboi ammar,mkn ke tgk?xtakut ke pd raja buah tu?Durinya pun blh thn jg bestnya.Hati2...
Anak kita pun dua2 suka mkn durian.
Isk..isk...tringat my sons.Rindu nyer...

me n de alisha said...

ish memang syok layan durian...

Puan Iza said...

sedapnya durian.....ammar pun suka yea...

Mama Safiyyah said...

tak penah tgk durian merah.....tak takut ke nak makan?

miela77 said...

kat sini durian 3 longgok 20 hinggit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop