@ Fabulous Mom Stock Clearance Sale

Tuesday, July 7, 2009

Discounts Up to 75%

Products Offered

Nursing Bras - from RM10

Nursing Tops - from RM15

JA Breastmilk Storage Bags - 40%

Sacred Tea - 40%


TERMS

Payment mode: Cash or Credit Card


Locations


Puchong branch is the MAIN LOCATION with more designs/stocks:

2A Jalan TK2/1C

Taman Kinrara, Seksyen 2

47100 Puchong, Selangor

Malaysia

Tel 603 80765262

Time : 10am to 6pm


TTDI branch

136A, Jalan Burhanuddin Helmi

Taman Tun Dr. Ismail

60000 Kuala Lumpur

Tel 603-77296088

Time : 10am to 9pm


www.fabulousmom.com


P/s: Kalau sempat g cari nursing bra best gak ni..selalu beli kat Jusco pun RM 20 ke atas..


16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

sale lagi....alahai....pening nak ngikutnye....

miela77 said...

Huhuhu..x best nyer...bila la asal sales je byk kat KL...oh ye.. b4 this iela cite pasal ikan pekasam dr perlis...so klu ada sesiapa yg minat nak beli, leh la g blog iela..tapi gambaw esok br iela upload...

Sherry said...

bestnya! :) kena check out

Zanna_MamaBatrice said...

hu hu hu
salesssss.........best ooooo

azzamoro said...

yang kat puchong tu dkt ngan opis aku.. leh pi terjah nih..

atoyis said...

yana..kak su nk share blog ni..byk usefull info for parents http://mahani-careandeducate.blogspot.com/ blog ni ditulis oleh Dr Mahani expert in childs development and education dari UPSI. akak guna blog ni sbg guideline utk monitor kimi nyer development..lagi pon blh comunicate terus dgn Dr Mahani

miezaniera said...

sales lagi tp tkde yg berkaitan rasenye hehe skrg ni tgh nk cari sales baju baby je..baju Qasrina sume dh kecik2...;(

Puan Iza said...

sale ler....iza tau tmpt nie kat mana....dulu dok kt puchong....so, penah tgk la fabulous mom nie...

mummy_adam said...

huhuuhuuu...besh nyer.. sesapa nak p..nak kirim boley???

me n de alisha said...

ish thanks for the info..leh shopping ni..

Mama_Aqish said...

wah....sale lagik...kiter tak sempat nak update sale....yana slalu pergi sale ni ker?

Anonymous said...

sale ni takde jual baju baby yer... banyak brg mama n keperluan baby jer

asmaa said...

ada sale lagik...leh suvery nih...mari terjah...hehehe

azzamoro said...

tak sempat nak pergi..

Elyn said...

alamak sale tuk brand ni??? nursing bra die mmg sgt comfy tau!!! kite pakai brand ni je lelain dh try x selese la.......

me n de alisha said...

pergi sale...jangan tak pergi yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop