@ Good Morning

Thursday, July 2, 2009

Waahh..lama tak berblog..suma gara-gara balik kampung..kat Jitra nun ha..Internet ada tapi tak sempat nak pegang..bz berjalan ke sana-sini..ampun maaf andai ada chat or komen yang tak terjawab..emel pun beratus-ratus..pening lalat Ibu nak baca...

Em berkenaan BabyIbu Giveaway yang baru ni..ada kemungkinan besar tambahan hadiah atas sambutan yang menggalakkan..so chayok2 semua...

P/s: Nanti Ibu update selalu ye..masa mencemburui betul sekarang ni..huhu..

P/s2: Tak kisah comment mana-mana..janji nama ada dalam senarai top ten tu..tapi komen biarla berkenaan..hehe

40 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Betul ke? tu yg iela suka tuh..tapi payah nak kejar gak... ikut rezeki la nanti...

oli said...

horey...babyibu dah update..

oli said...

selamat pagi to babyibu too

oli said...

selamat pagi to miela77...

Mama Safiyyah said...

hehehehe mmg penat la baby ibu nak layan komen nanti......

azzamoro said...

kene cube sedaya upaya neh..huhu

Mama Safiyyah said...

kak, buatlah satu entry pasal bibik akak tu.....saya tengah nak hantar bibik balik ni, dia dah cukup 2 tahun and suami dah panggil balik.....pening memikirkan nak dapat yg baru......

Farah said...

good morning!

miela77 said...

oli...lajunyer ko...tak terkejar eden...selamat pagi gak...nanti iela g blogmu..nak tgk siapalah sainganku..heheheh...morning to babyibu tooo...

miela77 said...

jom weh...kita usaha...chaiyukk

oli said...

miella77
hehehehe...saya satu malam dok pulut baca blog babyibu...

oli said...

miella77, apa-apa pun, selamat berkenalan!!!

Zanna_MamaBatrice said...

suke suke....

Zanna_MamaBatrice said...

oli.......lajunyerrrr.....
dah abis comment sumer entry ker..he he he he

Zanna_MamaBatrice said...

miela77 pun bersaing ngan oli nampak...keh keh khe...chayok chayok ler korang

oli said...

zana,
belum lagi...

liwaniel said...

ade tambah hadiah lagi..ni yg semangat lagi ni

liwaniel said...

babyibu kena update banyak2 ni..hehehe

oli said...

setuju dengan wanie...
babyibu update lagi!!!

miela77 said...

BabyIbu...better u check..top komentar counting reducing...

oli said...

miella77, yameh?

liwaniel said...

semua berlumba2 bagi comment ni

oli said...

kan kan kan...kalau lumba lari entah dah sampai mana?

liwaniel said...

ye la top commentar tu kejap naik kejap turun

oli said...

saya tak perasan pula...ok...mulai sekarang saya perhatikan itu carta

oli said...

ya laaa miella77 dan wanie,
tadi saya tengok saya 81, then sekarang jadi 75...

asmaa said...

ooo...mcm tu...dah fhm...

Aishah Megahasz said...

Saya setuju. Main komen sebarang je, macam tak aci plak.. :D

miezaniera said...

wahh bestnye ade tambahan hadiah hehehe pembakar semangat walaupun dalam kesibukan sempat lagi komen.hehe ;D

me n de alisha said...

huh..kita pun baru balik bercuti...tapi tak g mana-mana pun , so baru tahu contest nih...harap-harap boleh kejar komen-komen yang lain...hihihi

me n de alisha said...

yer...memang kita akan komen terus-menerus untuk menang...usaha tangga kejayaan...

me n de alisha said...

ibu tak upload gambar masa bercuti ke??

me n de alisha said...

boleh mengisi masa lapang ni...contest yang agak pintar, seronoklah...yelah saya ni baru nak berblog-blog nih...hehehe

me n de alisha said...

good morning too...walaupun dah petang sekrang nih...huhuhu

Sherry said...

syok la ada contest :) hehe.. not win before

zh-ena said...

betul tu..buat mcm biasa jea..ader rezeki ader la tu

miela77 said...

oli...mana ko g...bz ke?

Puan Iza said...

morning babyibu...

Mama_Aqish said...

wah ni yang syiok & menjadikan semangat berkobar2 nak komen....harus digandakan usaha berlipat kali ganda

miela77 said...

wat pe ari nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop