@ Google Desktop

Thursday, July 30, 2009

Apa tu Google Desktop?

Google Desktop merupakan aplikasi carian desktop (means dalam PC/Laptop kita). Ia boleh mencari email, fail komputer, muzik, gambar, chat, laman web yang dilawati dan lain-lain.

Selain tu, Google desktop juga menyediakan aplikasi gadgets dan sidebar di mana kita boleh letak di desktop (tempat paling mudah nak lihat..betul tak?) yang dipanggil Google Gadgets. Google Gadget boleh diletak di mana-mana dalam desktop untuk tunjuk emel terkini, cuaca, gambar, gtalk dan banyak lagi la. Banyak aplikasi yang disediakan..just klik add gadget dan anda boleh pilih dari situ.

Napa Ibu promote? Because it is very useful..lebih-lebih lagi kalau anda seorang yang suka buat Things To Do hari-hari macam Ibu..ekeke..ni Ibu punya Desktop..bagus tau..tak payah diary/memo bagai..asal on laptop je..taraaa..keje yang tak siap lagi bersusun2..huhu..yang paling best sebab boleh tgk slideshow gambar Ammar..kadang-kadang bila tgk gambar Ammar time tecit2..tersenyum sorang-sorang..best2..hilang stress buat keje..



Maklumat lanjut..KLIK SINI

Nak install? KLIK SINI

P/s: Slideshow bergerak2..sekali tersave yang gambo sensored pula..kenala cover skit..

P/s2: Kak iela..kami tak dapat lagi la..

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

mmg bagus la..byk info blh kita letak kan..tak payah dh guna memo pad tampal2 kat tepi pc kan..

on jea pc dah tau aper yg kena buat..

thanks for the info :D
suka la

miela77 said...

nak try la...nanti daku cuba..

yana...maybe ari nie kot...da pos sabtu hr tu..

Mama Safiyyah said...

kat opis ni banyak yg kena blok la ibu :-(

QuEeN Of 2 Heroes said...

menarik ni....
nak cuba la nanti.... :)

me n de alisha said...

Thanks for the info :)

Zanna_MamaBatrice said...

bagus arr yana
kongsi gud info cam nie
leh ler try nanti
senang nak update diary pengarah
he he he....

Elyn said...

itu pakai vista ke yana???

azzamoro said...

thanks for the info..:)

asmaa said...

bagus lah...
nak try lah...itupun jika tak kena block kat ofis nih...
leh tau ape nak buat...

thanks...

miezaniera said...

nak cuba gak la..cam menarik ;D

Ibu,plis vote utk Qasrina

just type

VOTE G02

di entry dibawah ini..

http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html

miela77 said...

still tak dpt lagi ke yana

Puan Iza said...

thanks for the info...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop