@ Hari yang mendung

Friday, July 24, 2009

Pagi tadi cuaca mendung..

Hati Ibu pun rasa mendung..

Rasa sayu je..

Pernah tak korang bangun tidur dan rasa macam cuaca yang mendung?

Rasa takde mood..

Adakah sebab Ayah jauh nun di Hong Kong?

Atau sebab semalam Ammar jatuh kena botol susu mata lebam pastu menangis-nangis sepanjang malam?

Or sebab Ibu tak cukup tidur..?

Entahla..

Yang Ibu tahu..

Hati Ibu hari ni semendung cuaca di luar..

huhu..



Penawar hati Ibu..

Luv u both soooo muchh..

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Kat ipoh bukan sekadar mendung... hujan lebat lagi... mesti sunyi sbb ayah ammar nun jauh di hong kong.. alahai..cian ammar.. x pe hero mmg cam tu...

azzamoro said...

babe.. rindu laki ker?

Elyn said...

mood kite slalu berpandu pada cuaca....

kalo panas cuaca mood ok sgt...
kalo mendung cuaca mood pun kureng....

bengkak ke mata ammar yana??

lin said...

mcm kite semalamla..memula happy je jln2 sekali ilang mood ters bile tengok tgn sara lebam mcm kene gigit.huhu..

BabyIbu said...

rindula..rindu serindunya..hikhik..

semalam jatuh..kena botol susu..ada line hitam lebam kat mata..huhu..makin sepet anak terunaku..

Zanna_MamaBatrice said...

yana rindu ayah nie kot
pastu risau ngan ammar tu....
mmm

insya allah mendung akan berlalu

eiNa said...

baru sehri eh yana?!
hihii... :p

cian ammar...

zh-ena said...

mungkin suami jauh tu yg hati yana pun mendung jea ikut cuaca sekeliling

Mama Safiyyah said...

mainan perasaan tu....gangguan syaitan.....banyakkan selawat kay ibu

asmaa said...

saya kkdg akan wujud perasaan macam tu...walaupun semua ahli keluarga ada tapi bila org tersayang jauh...lagi sayuuuppp jerk hati...

yana jgn sedih sangat yerk...ammarkan ada...

me n de alisha said...

adus sayu nyer...

Puan Iza said...

ini mesti kes rindu nie...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop