@ How many journals can you digest in one day?

Wednesday, July 29, 2009

Macam tag je bunyi..

Ha kalau korang berapa?

Ibu hari ni masuk 15 journal..

Nak muntah rasa..

Mata dah pinau-pinau..

Satu journal puluh-puluh muka surat pulak tu..

Huhu..

Semua gara-gara nak kena submit report Jumaat ni..

Sempatkah?

Tidaakkkkkk...


P/s: Update di pukul 6 pagi..


P/s: Rasa macam nak upah RA instead of Bibik..haha

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

huissh yana
terrornyer...
sure mata tu sakit kan
x cukup rehatttt

MamaDamia said...

oi cik kak.soklan ang ni layak ditanya kepada yg rajin baca buku macam ang je.hahaha. journal ka? boleh aku tny menatang apakah itu?dulu time degree pun, bukan hang ka tolong aku baca semua journal/ maklumat assignment?hehehe. aku skang setakat berjaya habis baca buku latihan anak2 murid aku ja..berpinau juga tu nak tilik cari jawapan,utk kasik markah.hehehe.

MamaDamia said...

utk perhatina bloggers semua, pn liyana ni mmg seorg yg rajin baca buku..kalau idak, tidak le spec matanya tebal..hehehe. trima kasih pd lens kan yana ?hihihihih. uish..teringat zaman pakai lens mata biru,ungu dulu..fuhhh..rasa mcm gadis arab je masa tu..haha.skang aku dah tak join ang dh, sbb tak kelas la cikgu pakai lens,nnti bbudak gelak. jd cikgu kena pakai spec..baru nmpk series.hehe

me n de alisha said...

ish saya tahu perasaan ibu...

Puan Iza said...

banyaknya kena baca....kalo sy tak sanggup rasanya...hehehe

Elyn said...

perghhh gile la..... i baca blog bule la berjernal2 ekeeke

azzamoro said...

good luck yana.. hehe

Oyis said...

15? byk tu. kita ni dah berapa minggu cuba nak abiskan thesis one guy ni. Tuhan saja tahu betapa susah nak digest semua2 nih. likewise, i need to see my supervisor this friday. all da best!

Mama Safiyyah said...

hehehehe gelak tang ibu nak employ RA.....bukan senang nak jd senang kan ibu

asmaa said...

16...banyak yer....
kesian yana...
tak boleh lantik RA ker...

miela77 said...

Yana, still struggle ngan jurnal ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop