@ Kedai Chomel Giveaway

Sunday, July 5, 2009


Ni betul-betul last minute punya entry..saje masuk nak meyokong Dila..dah lama kenal menerusi blog..jumpa je belum lagi..Dila ni rajin orangnya..ada bakat menjahit..Ibu pernah tempah diaper bag..tahan sampai sekarang..siap usung ke Sydney lagi tau..ni haa rupa beg ni..

Kali ni Dila menganjurkan Kedai Chomel Giveaway..hadiahnya will be..Jusco shopping voucher and Chomel Nursing Cover..tapi..tarikh tamat hari ni (ampun la tak sempat nak buat awal2..huhu)

Handmade by Anasfadilah

So pada bakal-bakal Ibu..bolehla layari Kedai Chomel untuk tempah nursing cover yang sangat menarik dan the boomm...(erkk..Yana takde lagi nursing cover la Dila..:P)..hehe..(senyum ada makna tau)..

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Iza said...

oooo babyibu msk giweaway kedai chomel yea....sib baik sempat lagi walaupun last minute kan.....:-)

comel diapers bag yg merah tu....

asmaa said...

turn bbyibu plak masuk giveaway :) semoga berjaya

miela77 said...

Salam...Iela kalau random slalu fail...iela doakan kita semua berjaya...hehehe...hadiah kongsi...

miezaniera said...

gud luck babyIbu..eden dh byk miss giveaway sejak 2 menjak nih..;(

azzamoro said...

ingt nak masuk contest ni tapi tengok2 dah abeh masa..huhu

Zanna_MamaBatrice said...

he he he mana tahu
last minute nyer penyertaan
boleh menang kan...

gud luck yana

Mama_Aqish said...

kita pun ada masuk giveaway ni...tapi last minit gak nasib baik sempat masuk....tak sabo nak tunggu pengumuman

Mama Safiyyah said...

hehehe saya tepek banner tu dah lamaaaaaa tp tak buat entry....tak sempat plak.....takpelah, takde rezeki kot....semoga ibu bleh menang insyallah....

me n de alisha said...

good luck..

miela77 said...

Daku kalah...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop