@ Memories

Monday, July 13, 2009

Godek-godek gambar..

jumpa gambar ni..

sekolah lama Ibu time form 1 hingga form 3..

Sek Men Kebangsaan Jitra..

di sinilah tempat Ibu mula mengorak lakaran hidup..

mula-mula belajar mengenal kehidupan..

mula-mula faham erti pahit manis dunia ni..

mula-mula kenal cinta monyet (haha)..

I wish I stay here until SPM..

kenapa?

Biarlah Rahsia..




P/s: Rindu member-member kat sini..dah banyak lost contact..huhu...

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Iza said...

kalo diingatkan time2 sekolah nie mmg byk nostalgia kan....

miela77 said...

Salam hari isnin...sedar tak sedar dah 12 tahun tinggal SMDBSCMYussuf... windu ngan kengkawan n kenangan terindah tetap terpahat diingatan...

Zanna_MamaBatrice said...

time2 sekolah paling best
byk memories kan yana
sumer yg best2 plak tu

asmaa said...

kenangan lama sudah menjelma...
mmg seronok bila dikenangkan kisah sekolah dulu2...
pihak sek.men. dulu ada wat alumni tp tak dpt pergi...huhuhu...ada urusan penting kata hubby

Mama Safiyyah said...

best kan kalau boleh jumpa kengkawan lama....

Ibu Ayra said...

rindu jugak sama sekolah itu... SMK Jitra in memories...

zue said...

yana..aku pon wish aku x skolah kt skolah kite tu..hahahha..biar lah rahsia kite sume..huhu

me n de alisha said...

best nyer zaman sekolah...

eezah said...

teringat kekawan lama..huhuhu...rindunya!!

Elyn said...

kalo pikir2 besh tul kalo kite sekolah sampai la ni kan!! hehehe pastu pi sekolah pun dpt gaji.... bukan sebagai guru la!!

azzamoro said...

zaman sekolah memang best..takde terfikir hutang macam skarang..hmm

Mama_Aqish said...

teringat zaman masa sekolah dulu memnag saat2 yang paling indah sampai kengkadang tu cam nak putar balik masa ni nak pi masa yang lampau dulu kan

Anne said...

selalu bile godek2 gmbr lama ada saja terlintas kenangan2 pahit manis dolu2. :)

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

hi hi.. SMJ yer.. bila dah baca2 satu2 sampai la ke post ni.. nampak skolah SMJ.. laaaa... sama skool la kita.. tahun berapa SPM?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop