@ Neo Geo Hanging Basket Giveaway

Tuesday, July 21, 2009

Seperti yang dijanjikan..

Nama Contest

Neo Geo Hanging Basket Giveaway

Cara Penyertaan
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk Neo Geo Hanging Basket Giveaway
  • Dalam entri anda, berikan cadangan untuk meningkatkan website dan servis mengenai leanalittleshop.com (rujuk banner untuk maklumat lanjut)
  • Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini.

Hadiah

Hadiahnya ialah Neo Geo Hanging Basket untuk 7 pemenang
Pemenang akan dipilih oleh sponsor ye:)

Tempoh Masa

21/7 /2009 - 21/8/ 2009
dilanjutkan sehingga 31/08/2009


Sponsor by

leanalittleshop.com

18 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sherry said...

yay dah siap blogged and banner right bar http://whatsmorethanblog.blogspot.com/2009/07/neo-geo-hanging-basket-giveaway.html

sherrygo at hotmail dot com

Elyn said...

owh ini contest nyer....

azzamoro said...

ok nanti nak cube nasib...

Zanna_MamaBatrice said...

tomey tomey
cutenyer....
mmm....nak kena pikir2 nie...

me n de alisha said...

yes best ada contest ag...

Mama Safiyyah said...

murah rezeki ibu...

miela77 said...

salam...makacih for ur help about top comentator tu,...dah ok blk ...cayang yana...wah giveaway lagi eh...nanti klu berkesempatan, k.iela join...huhuhu

Puan Iza said...

bestnya giveaway nie...hadiah menarik la...

miela77 said...

k.iela da join...ni linknya

http://miela77.blogspot.com/2009/07/neo-geo-hanging-basket-giveaway.html

Mama_Aqish said...

yana wat la pop up window senang sikit nak komen banyak2

oya@mamahamzah said...

salam baby ibu... saya dah wat dah entrynya... ianya betul betul asli dari dalam pemikiran saya.. harap harap tak di ciplak orang... kui kui kui...

http://sharewithoya.blogspot.com/2009/07/baby-ibu-neo-geo-hanging-basket.html

me n de alisha said...

ish belum lagi buat lagi nih...

miela77 said...

x ramai yang join eh

Diyana Zulkifli said...

syarat contest ni..yg suruh cari idea bernas tu..hehe,malas aa nak buat..heee

AyuArjuna BiGoshh said...

http://ayuarjuna.blogspot.com/2009/08/neo-geo-hanging-basket-giveaway.html

ok jemputla singgah

shaparin said...

Sha pun nak komen jgk.. silalah jenguk kat...

http://shaparin.blogspot.com/2009/08/neo-geo-hanging-basket-giveaway.html

salam mesra babyibu :)

Mama Adam said...

salam...babyibu sy dh buat entrinyer...nnt view la ye

http://mama-adam.blogspot.com

azzamoro said...

dah join.. hope boleh menang..:)

http://azzamoro.blogspot.com/2009/08/babyibu-neo-geo-hanging-basket-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop