@ New rules

Friday, July 3, 2009

Disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan..
terpaksala buat rules..
bukan apa..sebab terlampau ramai yang refresh and comment..
blogspotku jadi pening lalat..
tu susah nak fix sebab blogspot tu bukan Ibu codingkan..
kalau pakai sendiri punya web takde hal..huhu..

Rules Baru:

1. Hanya boleh satu comment di satu entri
2. Satu hari limited 30 komen je tau

kenapa?
sebab coding baru bole kira sampai 5000 je buat masa ni..nanti free Ibu try cari coding lain yang boleh up skit...nanti baru leh bubarkan rule tu..kalau sesiapa notice sesorang tu terlebih comment (after this post la ye)..boleh bgtau Ibu kat sini..

tq bebeh..muahhhh

P/s: Ibu kat Melaka sekarang..cuti2 Malaysia lagi..

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

ho ho ho
ada rules ler plak...
oppss...me dah over comment kat sesatu entry b4 this...
kira halal lah erk yana...

happy holiday...gi melaka jgn lupa naik menara tamingsari k..and the river cruise too

miezaniera said...

hehehe walaupun tk tersenarai dlm top 20 tp ni komen ikhlas nih hehe seronoknye cuti2 malaysia..ngn lupe beli ole2 utk kami ye kekeke ;D

miela77 said...

orait...iela pun maybe dah terlebih komen b4 this...coz tak de rules n regulation .. tapi i'll folo the rules starting now...but nak tanya la...iela lupa nak counting komen hari nie la...so camne? masuk gak ke? or kira halal?..

Puan Iza said...

ada contest la....nak try join la...

Puan Iza said...

ooo pi ibu pi melaka yea.....bestnya...selamat bercuti :-)

Elyn said...

heheh seb baik u buat rules gini..... kalo x mcm x fair la plak hihih....

liwaniel said...

dah ade rules baru..hehehe

CT said...

laaaa ada new rulessss??? hmm x perasan dah terover comment ke idak..
x kisahla...saja suka-suka

Sherry said...

bagus ada new rule kalau x end of month dah beribu comment ni.

me n de alisha said...

Alamak, ada rules lah pulak...huhuhu
tengah berkobar-kobar nak mengomen nih...sebelum ni banyak komen ...kira halal lah yer

Mama Safiyyah said...

alamak kak....rasanya hari ni dah terlebih dr 30 komen.......maap ya buk.....

asmaa said...

ada rules lagi...
kira ok jerk...
selamat bercuti...pi kota bersejarah lah yer...

Mama_Aqish said...

sib baik kiter komen satu je untuk satu entry, sehari komen tak lebih dari 30 pun....tapi kiter memang peminat setia ammar

azzamoro said...

nasib ade rules baru..

kalau tak nnati tak fair sorg comment berlambak2 dalam satu entry..huhu

eiNa said...

ahaks.. baru nak baca rules..
peace!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop