@ Nippon Paint Giveaway

Thursday, July 2, 2009

Giveaway kecil-kecilan..Ibu ada voucher Nippon Paint bernilai RM55 (potongan RM5 for every RM50)..tarikh tamat 31 Julai 2009..sesuai sangat untuk yang nak renovate rumah ke..nak cat rumah ke..

Sapa berminat just komen dan jawab satu soalan..nanti Ibu pilih guna random..

Soalannya..di hospital manakah Ammar dilahirkan? itu je..ok good luck..



P/s: Miezaniera..Ibu dah pos hadiah tu hari ni..maaf lambat..balik kampung..hehe

26 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

simple jer soalanyer....he he he

Zanna_MamaBatrice said...

uissh...even potongan RM5 jer pun terasa gark tu....

Zanna_MamaBatrice said...

boleh buat beli cat utk raya nanti kan..ha ha ha

miela77 said...

Nanti daku check kat entri2 sblm nie..

miela77 said...

voucher tu valid ke kat eypo...postage lagi..

MRS. K said...

jawapannya - KMC (Kedah Medical Centre)


**sama la kite.. 1st baby kena c-sect

me n de alisha said...

wah baik nya ibu ni nak share voucher...tapi kita nak tak cat gumah lagi, so tak nak jawab soalan lah...

Mama Safiyyah said...

belum nak cat umahlah ibu

Mama Safiyyah said...

kenapa ibu tak guna untuk cat umah baru?

Mama Safiyyah said...

tp umah baru sure cat cantik lg kan?

Mama Safiyyah said...

kalau cat bilik ammar ke....jd blue....pastu buat border atas kaler lain, bwh kaler lain....kan cantik ibu....

liwaniel said...

takde nak cat2 rumah lagi buat masa nu..bagi peluang kat yg nak cat2 rumah

miezaniera said...

hehehe tima kasih baby Ibu..tq so much..;D

miezaniera said...

rajinnye babyibu wat giveaway..pemurah sungguh hehe nk teka gak la..kat mana ek Ammar dilahirkan..mcm tak tau je hehe tiru jawapan org lain aci tak kekeke

me n de alisha said...

hehehe...kalau jawab nanti leh beli cat rumah masa raya nati kan??

me n de alisha said...

ok ...nanti leh cek entry sebelum ni...

me n de alisha said...

mahal jugak kan cat tu??

zh-ena said...

tak bercat kot umah kami tahun nie..dh ader bby nie lambat lg la nak cat umah

asmaa said...

bestnyer dpt voucher...leh dpt beli cat...

miela77 said...

testing? testing...kalau komen nie kuar means dah solved my problem...

PuteriGunungTahan said...

kat Kedah Medical Centre..hihi..

Puan Iza said...

ada voucher free la...

Mama_Aqish said...

ramainyer dah jawab...kiter dari sebelum ammar lahir lagi dah mengikuti perkembangan blog ni...dari blog ni la kita belajar berblogging....TQ yana

Mama_Aqish said...

pasni mesti duit NUFF yana semakin bertambah kan sebab ramai yang dok komen kat blog ni....cayok2 satu usaha murni untuk mempertingkatkan blog....

me n de alisha said...

kita dah tahu jawapan dia...Kedah Medical Centre -apabila telah dipersetujui oleh ayah dan ibu..

azzamoro said...

Kat Kedah Medical Centre, Alor Setar, Kedah Darul Aman.

Hope aku dapat.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop