@ Satu lagi Giveaway

Tuesday, July 21, 2009

Ibu akan umumkan satu lagi Giveaway..

yang menawarkan hadiah yang menarik..

yang akan bermula pada..

:


:


:


:


:


:


HARI NI!!

Saje kasi korang suprise..

Petang-petang sikit Ibu update ye..

Tungguu!!

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

bestnya!!kena giat kan usaha ni..kita budak baru lagi..:)

Zanna_MamaBatrice said...

hahahaha
another give away
thanks a lots to yana
yg sentiasa buat give away contest mcm nie........

Puan Iza said...

Giveaway lagi....best...best....tak sabar nak tunggu....:-)

Liana said...

bestnya...tak sabar nak tengok...hehehe

p-na mama oja said...

wah.. dah lama x join contest nie.. nak join...

mama zharfan said...

hooray...nak join ;)

AiNeRzA said...

nak try jugak la...hihihih

ZiE FauZi said...

hrp2 giveaway ni dpt join dan sesuai disertai oleh semua..kebykkan contest zie tak dpt join..sbb tak memenuhi syarat.. cpt sikit gi tau pasal giveaway ni k...hehehehe

Sherry said...

love giveaway!

Elyn said...

ade lagik ke?? huhu rezeki ni!!

asmaa said...

giveaway lagi...
best...best...best...
menyeronokkan dan memeriahkan lagi suasana...

miela77 said...

wah...rajinnya ko yana wat giveaway...daku tgh mendung nieh...tenet pun problem...nie pun blk klinik g cc...updet apa2 yg patut...huhuhu

Puan Iza said...

bila nak bagitau nie?....

me n de alisha said...

memang best ibu ni suka buat giveaway....

Mama Safiyyah said...

ibu suka buat suprise....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop