@ TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY 2

Thursday, July 16, 2009

Giveaway dari Tote Boutique lagi..

Bila?

Katanya bila-bila masa saja mungkin ditutup..so cepaaatt...

Caranya?
  • Cuba teka berapa banyak manik dalam bekas ni ?
  • Lain-lain rules..Rujuk sini
HINT: Tinggi : 10cm Diameter atas : 12cm Diameter bawah : 8cm Diameter manik : 1cm

Jawapan Ibu: 777 Biji

Hadiah?

Ni Ibu suka ni..taraaa...




NISA' DIAPER BAG

Nak sertai?..Klik sini

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama_Aqish said...

rajin join contest....nombor kegemaran ke 777 tu???sape yang menang ek??

Mama_Aqish said...

kiter nak join la....hu...hu...nak pi terjah blog tote bag tu....jom teka teki teka tekuk

Zanna_MamaBatrice said...

another giveaway contest...he he he
comel tote beg tu....

Mama_Aqish said...

oh ye yana nak tanya ape ending citer pasal bibik yana tu???carik pengganti lain ker?

azzamoro said...

nak try ah nanti

Mama Safiyyah said...

uish....mama tak pandai teka2 ni....selalu fail....good luck ibu!

miela77 said...

daku dah try gak...tapi x pasti la berjaya ke tak...makacih voting iela ek...yana...

asmaa said...

tak dpt nak join...hu..hu..
tapi suka ngan beb2 kat tote boutique tu...

me n de alisha said...

semoga berjaya...saya pun masuk juga contest ni...

zh-ena said...

beg yg sgt menarik

Puan Iza said...

ibu msk giweaway contest la....moga berjaya :-)

Puan Iza said...

harap2 betul la jwpan tu yea....:-)

Elyn said...

hihi bule buat kire2 ni!! tp mls hahahah

Anne said...

good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop