@ Update di hujung Julai

Tuesday, July 28, 2009

Ibu, Ayah dan Ammar

Ayah dah balik dr Hong Kong..sekarang kami tengah bercuti di rumah..dan pada masa yang sama tengah mencari pengasuh untuk Ammar (erkk Ayah dah banned pengambilan bibik)..

Contest

BabyIbu Giveaway: Top Commentator dah nak sampai ke penghujung..pastikan yang Top Ten sila tampal banner ye (mengikut syarat dan peraturan ye)..kalau tak Ibu akan bagi hadiah pada next person..
Rumah

Ada banyak gambo dan info nak upload..insyaallah minggu ni ye..

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zanna_MamaBatrice said...

alhamdulillah
ayah dah selamat kembali pada ibu & ammar...

ooo...ayah x kasi ambil bibik yerk ammar
so, kena cari pengasuh ler nie..
mmm...pelan2 cari yana
cari yg betul2 dgn niat nak menjaga bukan semata nak jaga kerana duit...yelah, now byk sgt kes yg x elok terjadi kat tangan pengasuh kan....

miela77 said...

Wah,ayah da balik ek...alhamdulillah, selamat sampai. Mesti ammar rindu giler ngan ayah...

Bibik skang bkn leh caya...patut pun ayah banned

Sherry said...

yalah... I am so far behind.

xoxo

http://heartrandom.com

MamaDamia said...

hmm btul tu mcm zanna kata..cari betul2..insya allah dpt tu. tp itula kan, hang dok kl..mesti susah nak cari housewife yg ngasuh sikit je budak. aku dl pun, interview byk orang jg sampaila aku jumpa kak pah pengasuh damia yg baya mak kita,sume anak2 dah besar..suami plak baru pencen.hehe. sakan juga aa damia ditatang sbb sorang dia aja kat umah cik pah dia.hehe.thn dpn, tmbh sorang lg,adik damia.hehe

asmaa said...

alhamdulillah
selamat kembali ayah ammar...

boleh try cari pengasuh...survey sepuas hati...saya hantar pd taska n pengasuh tapi mmg kena cari yg betul2 nak jaga seikhlas hati...walaupun payah nak dpt...insyaallah dengan pertolongan maha esa...ia permudahkan segala urusan....

banner dah tempek...rasanya dah ok kot...hehehe

eezah said...

hilang rindu yana n ammar ayah dah balik..susah nak cari pengasuh sekarang ni..

Elyn said...

bibik zaman skang demand pastu byk songeh la...... kite smp skang x dpt bibik lai sbb ssh nk pilih huhuhuh

me n de alisha said...

Alhamdullilah Ayah Ammar dah selamat balik yer... kita memang taknak ada bibik...takut yer sekarang ni macam-macan leh jadi,nasib baik mak ddk dekat...at least ada gak yang tlng tengokkan Alisha...

Puan Iza said...

yeay...ayah ammar dh balik....

Mama Safiyyah said...

ibu, nak ambik bibik ni boleh, tp kena ambik dgn org yg kita betul2 percaya.....mama pun tengah gabra ni, bibik yg ada ni nak balik dah 15 september.....mama dah apply bibik baru dr kawan mak kawan mama....ish....kawan mama, mak dia punya kawan....paham kot? dia kawin ngan org bandung....so nak ambik org kampung dia....dia kata apa2 hal dia boleh dtg kaunseling and setel kat umah.....harapnya sesuai ngan anak2 manja mama kat umah tu.....

miela77 said...

daku nyer da cukup syarat kot...

bibik skrg panjang akal weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop