@ Widget Problem

Friday, July 3, 2009

Ada sedikit masalah dengan widget top commentator..
rupa-rupanya ia hanya boleh kira 500 comment je..
Ibu dah update yang baru..
harap semua ok..
apa-apa just roger Ibu..

P/s: esok smpai ahad Ibu tak online..schedule post je..apa2 email Ibu k..

26 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

oooooo.....mujurlah ibu ni computer savvy......

Mama Safiyyah said...

selamat bercuti ibu.....

Elyn said...

i'm beck!!!! ala yana u teror nk fix problem ni kan???

Sherry said...

oh macam tu ke

Sherry said...

pandai kamu tau fix problem

asmaa said...

beres ajer...

miezaniera said...

oooo jugak...terer la babyibu ni pasni kalo ada prob pasal blog leh tny kt babyibu je kan hehe ;D selamat bercuti..

miela77 said...

nape nie ek...x leh post kome...try lagi...

miela77 said...

at last...dapat gak post...dari tadi try dah dkt 10 min tak ley send komen kat sini...rugi da...

miela77 said...

tapi nape kotak dialog tu muncul lagi ek..nanti jap nak tgk betul2 apa dia kata...

miela77 said...

Your page have nonsecure activity... please navigate...bla..bla..bla...

kena try byk kali baru dapat...

nape weh..

miela77 said...

adakah pc ku atau blogspot mmg problem coz i can't send any entri thru my blog today...x leh nak update apa2...sedey sangat... kat sini pun send 4 5 kali br leh, x pun kena delete n wat skali lagi..huhuhu

Zanna_MamaBatrice said...

ooo camtu erkkk
dia kira sampai 500 jer...

Zanna_MamaBatrice said...

nasib ler yana terror bab2 it nie erk

Zanna_MamaBatrice said...

btw
selamat bercuti

Zanna_MamaBatrice said...

x terkejar comment mama safiyyah...byk tul lerrr

Zanna_MamaBatrice said...

miela....ada prob ker....?
zana nyer ok jerrr

miela77 said...

yana..nape sometimes leh komen but ari ni, byk komen2 iela x ley publish...cabaran tul...hikhikhik...

miela77 said...

zana...yup...tak taw nape...kat sini ok..kalau iela g entri2 lain, kadang ok, mostly failed to publish.. something wrong wif me or ???

Puan Iza said...

hrp2 lps ni x de problem lagi :-)

me n de alisha said...

oh ...patutlah...

me n de alisha said...

anyway nasib baik ibu pandai fix the problem ...

me n de alisha said...

to ibu...selamat bercuti...jangan lupa ole-ole untuk kami

me n de alisha said...

seronok ibu selalu pergi bercuti...

Mama_Aqish said...

kalo dok komen sampai 501 dia calculate camne plak ek???

miela77 said...

mujurla ko tolong daku ari tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop