@ Another cheque from Nuffnang

Monday, August 17, 2009


Ibu dapat cek dari Nuffnang..


Alhamdullilah..

Rezeki di tengah-tengah gawat ni..

Berapa?

3 kali ganda dari first one..

eceh macam banyak je..

takdele sikit je..

lepasla nak beli susu dan lampin Ammar..

Terima Kasih Nuffnang..

Terima Kasih semua..

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

dpt duit raya la nie :D

eezah said...

murah rezeki dekat2 nak pose ni..:)

AziE-rAh said...

Wow.. best nyer...
Tambah pendapatan kan..
Blh akak explain sikit how to join...

AiNeRzA said...

bestnyer kak yana...sy buka akaun jugak kat situ...tapi x tahu nak explore...main2 mcm tu jer...hihihi

BabyIbu said...

zh-ena - rezeki alhamdullilah

eezah - harap2 camtula

Azierah - dah register nuffnang? emel akak eh

ainerza - tempek je kat blog..lama2 dapat la hasil skit2..

fazmila said...

rezeki...rezeki...rezeki..

anamarza said...

sronoknya!!!!
tanya skit...dah berapa lama ber nuffnang ni??? agak2 nye berapa lama baru u dapat 1st cheque eik???

ibu_arifa said...

sukenyer dapat hadiah dari nuffnang.
saya sekali pun tak pernah dapat lagi..alhamdulillah..

oh nuffnang!!..bila mu nak kasi can aku merasa duit mu plak nih??

white rabbit said...

bestnyer dapat check..heheh...kira advanced duit raya untuk akak la ni.hehehhe

Elyn said...

ammar wafiq pun nak duit raya gak!! ehehhe

Ikhwan said...

alhamdulillah.. murah rezeki..

intanloveamir said...

wah...bestnyerr...

akak...cmn nk explore nuffnang niee...???

sy dh register tp xtau apa nk dibuat bla dh rgister...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop