@ Asia Pacific Blog Awards

Monday, August 24, 2009

Nuffnang dan sponsornya, Pringles buat pertama kalinya menganjurkan Asia Pacific Blog Awards yang bakal diadakan di Singapore. Penerima-penerima award tu nanti datang dari pencalonan blogger-blogger dari kawasan Asia Pacific.

Bagaimana? Mudah je..blogger perlulah mencalonkan mana-mana blogger daripada kawasan Asia Pacific. Contohnya korang bolehla calonkan BabyIbu untuk Best Parenting Blog (eceh..hehe). Kita juga boleh calonkan blogger yang sama untuk beberapa kategori. Setiap kategori akan ada 5 finalist yang akan dipilih oleh panel yang diiktiraf yang akan diumumkan pada 23 September 2009.


Part paling best ialah siapa yang paling banyak mencalonkan (bukan pencalonan tau) boleh mendapat hadiah-hadiah istimewa. Sebenarnya banyak lagilah yang best pasal Asia Pacific Blog Awards ni..untuk maklumat lanjut..KLIK SINI..haa..nak start mencalon..klik bawah ni..


1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

haah ade baca lam nuffnang smlm. ni kan nk try la "colan" kan sesapa yg ptt tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop