@ Candid Giveaway Contest

Saturday, August 29, 2009


Sibuk dok blog hoping Ibu terjumpa dengan Candid Giveaway Contest ni..anjuran Zieha..



Ibu pun godek dan cari gambar candid..isy tak berapa pandai nak mendefinisikan candid tu..harap ini betul lah ye..gambar ni diambil oleh Ayah tanpa Ammar sedar..sebab Ammar dok asyik tolong Ibu menumbuk bawang (ada bawang tau dalam tu..huhu)..alkisahnya Ammar asyik nangis kat pagar tu maka bawa la die masuk ke dapur..kasi air coklat nak kasi die dok baik-baik..alih2 die sibuk lak nak menolong..adehhh...ni ha gambonya..multitasking..haha



So pada yang lain sempat lagi ni nak masuk contest ni..syarat-syarat untuk contest ni adalah:


  1. Copy gambar banner & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog

  2. Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist

  3. Uploadkan satu (1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..

  4. Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja

  5. Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid

  6. Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
    kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie

  7. Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009.. Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian

  8. Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
    contest tersebut...

More info..klik sini

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

heheheheh amar pun sibuk gak nak tlg msk tu..cute jea

gud luck yana

azzamoro said...

lawak wey pic ni. tak boleh blah tengok muke ammar..

eezah said...

alahai comeinya ammar tolong ibu kat dapur..:) nak buat sambal belacan ker tu..hehe:D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comeinya tengok gaya ammar time ni...mulut siap muncung2 lagi duk sedut air tu...ekeke...gud luck ye yana

QuEeN Of 2 Heroes said...

memang multitasking...tumbuk bawang sambil minum air kotak...hehehe

zieha said...

salam kenal baby ibu

tks ya joining my giveaway
zieha dah check semua PASS n DONE:)
GOODLUCK:D

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

keh keh keh
wallawei....
ammar lerh jadi jejaka idaman semalaya nie...
siap menumbuk lagi.....ang air coklat kat tangan
ringan lr kerja ibu dia....
nak buat sambal ker apa, ada org tukang tumbuk

btw......GUD LUCK ammar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop