@ FarmVille

Sunday, August 23, 2009

Inilah aktiviti lagha yang Ayah dan Ibu mengadap semenjak dua menjak ni..

Apa benda? Sila rujuk Facebook..hehe



P/s: Korang janganlah terlibat ye..nanti terbabas..

P/s: Ya Allah ya tuhanku..kuatkanlah semangatku untuk study..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (kena panjang skit..huhu)..

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Diyana Zulkifli said...

wei,aku pun dh terbabas.hehe.tp tkpe,aku cuti sekolah 1 mnggu ni..bley berusaha menjadi 'petani' berjaya..

ang tu,jgn lagha sgt..fokus phd tu.apepun,trimakasihla ye..kasi free gift kuda sekor kat aku.kasikla lagi..ladang aku tk besar lg, duit pun tk byk..aku nk kena saving dl sblom beli traktor ni..penatle bajak tanah satu2 ngan tangan.yok ooo..mcm betul je jd petani, rumput keliling rumah pun,aku tak cabut lagi..lala

Diana Jamil said...

da lama xbukak FB...kalo bukak kompem stengah hari pun xabis layan..

-RiN- said...

hahaha.. bagus.. skang sume dh tuka profesion jg petani.. aku suke.. hahaha..

izzahazfar said...

salam kenal kak..

kak org dah terbabas...suamipun sama...dan anak sayapun dah pandai dok tepi laptop tengok saya main..hahaha

izzahazfar said...

salam kenal kak..

kak org dah terbabas...suamipun sama...dan anak sayapun dah pandai dok tepi laptop tengok saya main..hahaha

Elyn said...

hahah ramai gile yg terjebak ngan ladang ni!! seb baik la i kuat semangat lagi hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop