@ Jiwa Kacau

Monday, August 3, 2009

Sangat bz dengan nak buat progress report..

Mana nak cover buku..jurnal lagik..

(jurnal tu macam paper/article cuma lagi specific la donat..)

Will announce the winner tomorrow ye..

Lagipun hari ni first day hantar Ammar kat nursery..

Tak jauh pun..

Tingkat atas je..

Kira Ammar nangis pun dengar..

Tadi dah siap naik balik pujuk die..

Sekarang dah ok skit..

Tapi hati gundah gulana..

Nak mengarang pun takde mood..

Tadi nak baca dok teringat Ammar..

Ends up sapu n mop lantai..

Jiwa kacau betulla..

Huhu..

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Sabo...mula2 mmg cam tu..lelama nanti biasa la tu..

oli said...

harap ammar cepat biasakan diri kat nursery...
hari ni pun my sofea 1st day hantar ke nursery baru!!!
jiwa pun terganggu...
asyik dok terfikir kat dia aje...
huhuhuhu

me n de alisha said...

harap ibu tabah, mula-mula memang cam gitu.

me n de alisha said...

ish tak sabar nak tahu siapa top commentor :)

azzamoro said...

ko antar ammar kt nursery mane? byk kwn tak?

Elyn said...

owh ammar duk nursery..... kim salam ammar, wafiq ske main rebut2 ngan ammar huhu

BabyIbu said...

k.iela..huhu..nak biasa seksa rasa ni..

oli..sama la kita..huhu

me n de alisha..tq

azza..em atas umah aku je..die jaga 3 budak..

elyn..kem salam wafiq juga..ammar tak reti share..nanti auntie training ammar ye wafiq..

eezah said...

mula2 biasa mcam tu..kita dulu siap patah balik bila dgar anak nangis..tak sampai hati rasanya bila dengar dia menangis.lelama okey la tu.ammar blum ada kawan lagi..

Diyana Zulkifli said...

alahai ciannye amar..weh yana, ang raya mana,jitra ek raya posa ni?

Nazuha said...

anta ammar kat nursery mane? aritu sy nampak yana nye iklan tu.. ramai tak yg cal?

oya@mamahamzah said...

ala... ciannyer ammar nangis ek.. takpe la nanti dia akan ok punyer.. mula mula jer... kuat semangat sikit ek ibu ammar..

ni ha nak minta ibu ammar vote hamzah B18 dalam contest MCLP http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html
tq so much...

asmaa said...

insyaallah ammar dijaga dengan baik...sekali sekala kena pantau penjagaan mereka...sabar ye ...

Puan Iza said...

harap yana bersabr...biasalah tu mula2 kan...lama2 nnt mesti ok punya....:-)

Mama Safiyyah said...

kesian ammar.....takpelah....nanti dia boleh belajar bewkawan kan.....nanti dpt adik dia dah boleh tolak ansur :-)

mia fichita said...

Samalah liyana..i dulu pun mcm tu jugak....berat hati dan sedih jer hantar anak ke nursery....my son bertahan dua minggu jer, then nursery tk nk jaga lg, cos dia menangis tk berhenti....uhuk..uhuk...

but that time he was much younger than ammar...only 9 months.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop