@ Mia Fichita Store

Tuesday, August 4, 2009


Sekarang Ibu banyak survey educational toys untuk Ammar..Ibu perasan sekarang Ammar nak main dengan benda yang ada feedback..interaktif gitu..sebab itu dia minat betul dengan handset dan lap top..sebab bila tekan..ada interaktif dan movement yang buat die tak bosan bila main..

Dari situ Ibu jumpa satu blogspot..Mia Fichita Store..shop blogspot ni banyak menjual barang baby branded..ada stroller, car seat dan yang paling Ibu suka ialah barangan educational toys die..Leappad, Leapfrog and V-Tech..walauun educational n agak mahal..tapi berbaloi tau untuk perkembangan anak kita..

Tuan punya Mia Fichita Store ni pun sangat baik..sudi sponsor untuk Top Commentator..thank you very muchhhh...ini antara barangan yang dijual..nak lebih lanjut..KLIK SINI..

P/s: Senarai pemenang on the way..

P/s 2: Tunggu cek pre-employment nak sambar V-Tech satu..

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Iza said...

bestnya hadiah utk top commenter nie..

miela77 said...

Salam..teruja gak nak tahu sapa la top comentator tu ek..

me n de alisha said...

Ya memang tak sabr nak tahu siapa pemenang nyer :)

eezah said...

siapa lah yang menang ya? hadiah pun boleh tahan jugak..

Mama Safiyyah said...

hadiahnya mmg menarik tertarik kau mmg de bomb hehehehe

atoyis said...

Yana try usha barang2 drg fun time..dia nyer kualiti setanding dgn fisher price..semuanya relate dgn education..termmasuklah truck dia pon..play and learn..dan yang paling best harga 50% lebey murah dr fisher price..biasa blh dpt dekat baby one stop center..kak su suka blikan kimi fun time nyer product..dan yg paling penting kualiti dia tinggi dan tahan lama walaupun setelah berkali2 kimi baling ke dinding

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop