@ Parenthood Expo 2009

Thursday, August 13, 2009


The Exhibition :
5th Parenthood Expo 2009

Venue :
Hall 1 & 2, Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC), Kuala Lumpur, Malaysia.
Date :
21st - 23rd August 2009

Time :
10:30am - 9:00pm

Admission :
Entrance is FREE

Major Exhibit :
- Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children's Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy's Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institutions

P/s: Ibu pernah pergi yang tahun lepas punya..sangat berbaloi..ada banyak barangan bayi..breast pump pun sangat murah kat sini (harga sangat berbeza dari luar)..juga boleh dapat banyak free samples (tu yang Ibu suka..hehe)..KLIK SINI

P/s2: Emm tahun ni? maybe tak pergi sebab takde budget dah..huhu..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

X dapek na g...huhuhu

QuEeN Of 2 Heroes said...

thn lepas best ye akak?
harap2 thn ni pun best jgk la...
saye dah wat dlm reminder sebln lepas takut terlupa nak gi... :)

eezah said...

info yang menaik.:)

me n de alisha said...

ish mesti nak pergi ni :)

zh-ena said...

mcm tak dpt nak g jea..

Puan Iza said...

cam best jer expo nie...

mummy_adam said...

alarrr... xlarat nak jalan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop