@ Penyangkut Tudung di IKEA

Tuesday, August 18, 2009

Last weekend Ibu dan Ayah pergi IKEA..Ammar kena tinggal..yelah takut lak kat IKEA ramai-ramai orang..H1N1 pun makin serious sekarang ni..pukul 10 pagi kami gerak..hantar Ammar pergi rumah MIL lepas tu pergi rumah ukur tingkap..oh ye..tujuan pergi IKEA ialah untuk membeli blind untuk tingkap dapur (yelah hood, hob dan oven suma dah pasang..kang kena curi kang..huhu)..

Dalam pukul 11 pagi sampai..waahh orang dah ramai..maklumlah this week last day sale kat IKEA ni..kitaorang straight terus ke bahagian langsir..tapi Ibu biasalah singgah sini sana..Ayah sorang je straight..haha..mula-mula nak beli rak buku..dari RM1.2k discount RM500 jek..tapi sebab kaler coklat ayah kensel..tema Ayah warna putih..

Ibu beli cermin dan kerusi untuk meja solek Ibu, 2 roman blind untuk dapur dan jeng jeng..penyangkut tudung. Posing skit ayah tengah membayar..sebenarnya dah nak keluar baru teringat nak amik gambo..hukhuk..

Ayah dan hasil belian (selepas dicatu oleh Ayah..hehe)

Sebenarnya dah lama Ibu cari penyangkut tudung ni..nampak dekat satu kedai..cam best je..macam mana rupa die?..Ammar tunjuk skit..

Jap..Ammar check ok ke tak..

Ok2..dah lulus..inilah die..


Ibu dengan tak sabarnya menyangkut tudung-tudung yang ada..sebenarnya kalau tudung bawal or selendang lagi sesuai rasanya..Ibu suka..yeyyy...

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Farah said...

saya pon guna penyangkut ni untuk sangkut semua tudung n selendang.

Zuhaini said...

comel! ;)

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. baru 1st time tgk ada penyangkut tudung mcm tu.. nak kena carik jgk ni..

Elyn said...

owh camtu rupe penyangkut tudung....

KambingBujang said...

haah mmg best kan hanger tudung ni

Ikhwan said...

wah, besh nyer.. nak kena p cari juga nieh..

eezah said...

laa.. baru tau ada penyangkut tudung macam tu..simple je.

yatie chomeyl said...

eh bestlah poenyangkut tudung ni..nak cari gak lah hehehe

lin said...

hehe.kite pn ada penyangkut nih...senang nk kemas.hehe

kiki said...

berapa harga penyangkut tudung ni? tq ..

BabyIbu said...

Salam

Harga nya RM25 kalau tak salah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop