@ Renovate Rumah

Friday, August 7, 2009

Akhirnya rumah Ibu dah siap renovate..

Ibu just tambah dapur belakang dan balcony jadikan bilik..

Ibu boleh recommend la kat korang..

Kejenya puas hati..cepat pun ye..

Murah pun murah..

Orang Melayu kita..

Ni dapur yang ditambah..

Ni lepas siap..



Berminat? boleh hubungi diorang ni..

Pas ni Ibu cite pasal..lampu..kabinet pula..

Tungguu....

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

cantiknya kak.....

zh-ena said...

cantiknya..

Elyn said...

cepat nyer siap aritu baca tgh progress...

mamalieyna said...

cantiknyer...dapur pun sgt luas kan..bestnyer...msti tmbh tak sabo nk duduk tu.. :)

eezah said...

cepat jugak siap keje kontraktor tu kan..rasanya baru je yana bagi tau umah nak renovate..

Hanz said...

wah..sambut Raya ngan rumah berwajah baru...

zailamohamad said...

salam perkenalan..
saya nak carik orang yang boleh buat dinding tempat gantung plasma TV tu, agak2 kontraktor ni boleh???

me n de alisha said...

ibu memang cantik dapur nyer... suka batu-batu kecik yang tempek kat dinding dapur tu ...kiut sangat...lain dari lain...

asmaa said...

cantik,lawa...menawan...he3

Oyis said...

wah cantek nya dapur yana! rumah baru ni kat mana eh areanya?

LinSallih said...

tumpang tanya, rumah ibu dekat mana? aqil enterprise tu boleh buat rumah di area shah alam?

LinSallih said...

btw, saya suka betul tengok dapur ibu.. macam mana boleh dapat finalize design cam gitu ek.. cantik sangat... boleh tak email saya lin.sallih@gmail.com?

Mama Kembar 3 said...

Salam. Cantiknya! Brapa harga tu? I pun tgh plan nak buat concrete top camtu, nak buat full kabinet terus tadak bajet lagi hehe. Boleh email me at mamakembartiga@gmail.com pls? Boleh borak borak tanya macam macam lagi kat u hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop