@ Research Process

Wednesday, August 5, 2009

Tengah dok lukis research process..

Pening..

Supervisor minta dalam bentuk visual..

ala mind mapping..

camni ha..

Tapi Ibu tak pandaila..huhu..

Otak bukan jenis imej punya..

Ibu suka jenis textual and tersusun..

macam ni..

Tak reti abstrak2..

Dari tadi dok lukis-lukis atas ketas..

Tulunnn...

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Senotip Synte said...

ibu ...

kalo buntu sangat, mintak tolong Ammar jer lukis mind-map tu

hehehe

BabyIbu said...

haha..kalau ammar lukis..dari nak jadi cam dua cabang..leh jadi bercabang2..sampai terkeluar ketas dan ke tangan n mukanya sekali..hehe

mummy_adam said...

huhu.. mmg poning nie.. good luck..hehe :) good idea gak kalau mtk tulun ammar.. sure sgt abstrak.. eheheee

eezah said...

tengok pun kita dah tak paham!!huhu..tak leh nak tolong..

Mama Safiyyah said...

ibu, mama pun jenis suka mind map....cuba ibu google, ada site yg ajar mcmana nak buat mind map ni......dr dahan yg besar terus ke dahan yg kecik2.....

miela77 said...

salam....alamak k.iela fail bab nie la...tulun dengar je la..

zh-ena said...

time sek dulu klu nak ingat note selalu gak lukis2 map mcm tu..sng nak ingat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop