@ Rumah Baru Tiang Seribu

Monday, August 17, 2009

Yeayyy..
BabyIbu ada rumah baru..
tapi dalam proses renovate lagi..
banyak lagi tak dilistkan..
satu hari godek semalam sambil main Farmville (rujuk FaceBook)..

P/s: Lagi bising keje tak siap..banyak sungguh laghanya..huhu

P/s2: Kepada yang nak Ibu listkan blog..sila tinggal kat exchange link atas tu eh..tq

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

nampak kemas n tersusun jea umah baru yana nie

eezah said...

banyak lagi nak tambah ya..tapi rumah sekarang pun dah comel:)

Zanna_MamaBatrice said...

amboi amboi
cepat tul bertukar wajah
suka ler header tu...
camner yana buat yerk
coz' zana pun tengah cari idea nak tukar rumah

jgn lupa link ngan zana yerk

Ummi Nur said...

Comeynye..Akak suke colour pink pink gitu. Ada pulak tepek foto si Ammar. Camne buat gitu ye ?

Mama Safiyyah said...

kak, cantik ah umah baru akak......yg fizikal pun cantik, yg maya pun cantik......tahniah kak....

BabyIbu said...

zh-ena - tq:)

eezah - ada widget nak tambah lagi pluss senarai blogger..

Zanna - haha..smngat kalau bab2 menukar ni..kuikuiheader tu amik kat tenet pastu tempek gambo Ammar pakai photoscape..nak buat sendiri guna adobe photoshop tak reti

ummi..tq..gna photoscape..suma boleh..hehe

mama-safiyyah..tq so much..nanti umah betul..akak buat open house jemputla datang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop