@ Weblog Popular 1Malaysia

Tuesday, August 18, 2009

Sibuk dok blog hoping Ibu baca satu contest yang menarikk..kenapa menarik? sebab hadiahnya sangat lumayan..wang tunai dari Rm250 sehingga RM1000 menjadi pertaruhan..contest ini dianjurkan oleh Denaihati dalam pencariannya mencari Weblog Popular 1Malaysia..

Bagaimana nak sertai? Ini syarat-syaratnya..

Syarat-syarat

  1. Hanya terbuka kepada Rakyat Malaysia dan Weblog Malaysia sahaja samada berbahasa Melayu atau English.
  2. Buat satu posting di weblog ANDA dengan memilih satu blog yang paling ANDA sukai dan tuliskan apa bestnya weblog tersebut.
  3. Dalam posting Anda wajib ada perkataan Weblog Popular 1Malaysia dan saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog contoh saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://babyibu.blogspot.com/.
  4. Dalam posting Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.
  5. Dalam posting wajib ada backlink kepada Denaihati.
  6. Tinggalkan komen dan link posting anda di posting contest Weblog Popular 1Malaysia di blog Yang Terbuku Di Hati.
  7. Peserta wajib subscribe blog ini melalui email dan diaktifkan.
  8. Setiap peserta yang mencalonkan wajib letakkan banner Weblog Popular 1Malaysia dimana-mana yang boleh kelihatan di weblog anda.
  9. Contest ini bermula pada 1/7/2009 dan tamat jam 12.00 am pada 30/9/2009.
  10. Minimum pencalonan untuk Weblog Popular 1Malaysia adalah 100 pencalonan.
  11. Minimum reference atau rujukan untuk hadiah 2,3 dan 4 adalah sekurang-kurangnya 50 peserta lain.
  12. 1 blog hanya layak mencalonkan 1 Weblog Popular 1Malaysia sahaja.
  13. Untuk hadiah ke 5 hanya weblog sahaja dikira, website forum dan website umum tidak dikira, seandainya bukan weblog maka peserta seterusnya akan dikira sebagai pemenang. Hanya 4 weblog teratas dikira sebagai pemenang.
  14. Penganjur berhak mengubah atau update syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.

HADIAH

1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas - Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords "Weblog Popular 1Malaysia" pada jam 12.00 am 30/9/2009.

Terima Kasih Kepada Sponsor yang HEBAT :

SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL


Keputusan
Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.


P/s: Lumayan-lumayan..Ibu nak joinlah..
P/s: Kalau korang masuk jangan lupa refer Ibu ok..tq bebeh..muah2

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

gud luck..mmg lumayan dia punya hadiah :D

_mmm_ said...

kak yana..gmbr kat banner tu macam nak bgtau tuan punye blog ni mukhlis tau..bukan kak yana punye blog..hahaha..beriye2 senyum..hahaha

Toddler Language Development said...

I know bahasa Indonesia sesedikit, but I think this is a nice posting. Thanks for sharing. About Toddler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop