@ Apa Hadiah Misterinya?

Tuesday, September 29, 2009

Seperti yang diwarwarkan dalam contest Si Comel Berbaju Raya..ada satu hadiah misteri..nak tahu apa hadiahnya..inilah dia..jeng..jeng..jeng..

A fun digital camera cum small pouch to carry your small items. The pouch is padded all over to protect your digital camera. Just sling it around your wrist!

Hadiah ni tajaan Ibu tau..emm macam mana nak dapat?

Untuk kategori hadiah misteri..Ibu akan adili berdasarkan referrer tertinggi..maksudnya blog mana yang mengrefer (adeh rosak bahasa) ke BabyIbu paling banyak sepanjang contest..Ibu akan guna Google Analytics untuk pilih pemenang..mudah je kan? So apa lagi..berbaloi-baloi..


P/s: Ibu akan cuba update referrer tertinggi yang terkini setiap hari..

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

iedaLUVsham said...

makweh..cutenyer! beshh!! beshh!! ;)

zh-ena said...

cantiknya

zai kulim said...

alamak comelnyer nakkkkkkkk....

umminabilah said...

emm..kalau dpt best ni..

ibuayu said...

aduh bestnya..memang tengah mencari tu.ibuayu punya dah hilang

miera said...

uiiiwttt...cute nyer...nak 1 lehhh.hikkk

Honey said...

Nak jugak ...

Imma said...

wohhoooo...comeyyy sangat aihhh...

but question yer ibu..camna nak mengrefer yerk..citer laa sket..kita baru lagi dalam dunia bloging nii..makasihh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop