@ My Wedding Card

Wednesday, September 2, 2009

Kawan Ibu minta wedding list Ibu (ala things to do la) time kahwin dulu..abis Ibu godek semua pen drive and cd..alhamdullilah rezeki..ada juga terselit..tapi aisey ada password pula (ada jumlah budget apa semua kat situ)..7-8 kali la juga try password..huhu..nasib baik berjaya buka hehe..btw kat sini bukanla nak share wedding list tu kan..tapi nak share gambar kad kahwin Ibu..jumpa sekali dengan list..ni haa tunjuk skit..



Cinonet pula..ada gambar Ibu, Ayah, Tok Abah dan Tok Mama..Tok Mama tak suka letak gambar..katanya gila glamer..hehe..semua orang kata Ayah happy giler nak kahwin sebab sengih panjang lebar..hehe peace Ayah!!

Sape nak tempah design kad boleh contact adik Ibu (die la yang buat ni) di sofiyuddin@yahoo.com..

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

simple but nice...warna tema cokelat ke ibu?...

Elyn said...

hiks kad kawin i ade lai 2 box extra..... sapa mau ekekekke

Drama Mama said...

cantik..simple. but my wedding invitation card lagi la simple huhuhu. letak la gambar kahwin pulak hehehe

Emmy said...

rajin sungguh scan gambar bagai. kreatif. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop