@ Senarai Sponsor Untuk Contest Baru

Sunday, September 13, 2009

Alhamdullilah..rezeki di bulan mulia..banyak sponsor kali ni..Ibu akan umumkan contest tu sebelum hari Khamis..jadi tunggu ye..

Dan jangan lupa suruh si comel suma posing-posing maut..dengan baju raya diorang..erkk baju Raya tu maksudnya Baju Melayu dan Baju Kurung saja tau..t-shirt dan skirt tak dikira..hehe..

Klah..here are the list of our sponsors..



Haa..banyak tak? hadiahnya apa? tungguuu..apa-apa pun jutaan terima kasih pada sponsor-sponsor kita..semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

P/s: Sesiapa nak sponsor lagi just contact Ibu..TQ..muahh

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ibuayu said...

tak sabar nak joint

Manjaku said...

tak sabarnya nak joint... bila lah nak umumkan...

asmaa said...

wow...ramainyer sponsor...
tak sabar nih....utk 5 hingga setahun ker...hehehe...sbb umur anak dari 5 hingga 1 thn....leh berposing maut kata babyibu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop