@ Wonder Pets Versi Melayu

Thursday, September 10, 2009


Apa yang penting?
Kerjasama...
Apa yang penting?
Kerjasama...
Familiar dengan ayat tu? Haa sekarang lagu ni dah jadi lagu feberet Ammar.. Hari hari nak tengok citer dan video clip die..pukul 2.30 di TV9..Ayah dan ibu pun dah hafal..lagi best versi Melayu dari Inggeris lagunya.. cerita ni bagus untuk budak-budak.. dia ajar pasal haiwan dan habitatnya..hehe.. Ok Ammar.. Layannn....

Wonder Pets..Wonder Pets
Kami datang..
Membantu Anak Haiwan Yang Kesusahan..
Kami Tak Besar dan Kami Tak Kuat..
Bila Bekerjasama..
Semua jadi Mudah..
Yeayyy..(Ammar angkat tangan time ni)..
Wonderpets..


7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Diana Jamil said...

anak sy pun suka...masa time pantang ritu mmg dok dpn tv je...so ank pun mmg dok dpn tv...da terbiasa dgr gaknya..smpi skang tido pun dpn tv je...damia skang da 5bln3mggu..biler dgr je lagu ni cpt2 dia cari tv...(berlari dlm walker)

Drama Mama said...

haha my son tak berapa minat. tapi mak nya yang over suka haahaha

KambingBujang said...

hahha amirul pn suka sgt citer ni.. kalu dier meragam kasik jer bkk wonder pets dlm laptop..konpem diam.. huhuh

Elyn said...

hahaha wafiq pun gile tgk cite ni!! sampaikan i pun kene nyanyi lagu ni khas tuk die ekekekek

neverletmego said...

kelakar kan diaorg tu.(",),,even baby rania baru 1 month,tapi dia cam dah pandai tgk tv...tgk je wonderpets diam terus..

azzamoro said...

weh aku tak pernah aa tgk citer nerh...

Imma said...

Waaa Yana...bess laa postnii..Boboy sangat laa excited tgk..esp part YEAAYYY..!!! hahahahaa..siap angkat tgn lagi..hahaha...klakar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop